Fifan sÄ dyrt, men sÄ vÀrt det!

Godmorgon pÄ er!

Hur mĂ„r ni? HĂ€r har jag hĂ„llit igĂ„ng sen innan tuppfan drog sin morgonfis. 😉 Jag var verkligen upp och kokade fudge redan kl 04 i morse. Haha…. Ja men jag veeeet, jag Ă€r totalt jĂ€kla crazy. Men vad hĂ€rligt det Ă€r nĂ€r man Ă€r klar och dagens ”bakning” redan Ă€r klar innan kl Ă€r 6 pĂ„ morgonen.

loppi

IgĂ„r var jag pĂ„ ett spĂ€nnande möte pĂ„ Loppi Headquarters. 😉 Vi blev bjudna pĂ„ god lunch och fick lite matnyttig info om ett nytt koncept för bloggare. Det Ă€r alltid sĂ„Ă„Ă„ trevligt att hĂ€lsa pĂ„ hos Loppi, man kĂ€nner sig alltid sĂ„ himla vĂ€lkommen. Fina kvinnor som bĂ„de driver och jobbar dĂ€r. Älskar nĂ€r kvinnor lyfter varandra, det Ă€r det vi ska göra. Vi ska lyfta och peppa varandra att nĂ„ vĂ„ra mĂ„l och önskningar i livet. TĂ€nk sĂ„ bra man mĂ„r nĂ€r man lyfter varandra? Inte sant?

img_4962

Idag Ă€r jag bortskĂ€md förstĂ„r ni. Min fina man Ă€r ledig idag och imorgon och jag har just fĂ„tt sitta hĂ€r med en fika, bara vi tvĂ„. SÅ jĂ€kla mysigt. Jag jobbar lite nu och han ocksĂ„, han jobbar alltid. 🙂 Han Ă€r sĂ„n. Ingen idĂ© och gnĂ€lla, blir inte bĂ€ttre av det kan jag sĂ€ga.

Imorgon Äker vi till Fredrik och Emil och hÀlsar pÄ. Det ska bli sÄÄÄÄ mysigt att fÄ Äka dit. Vi ska Àta gott, prata och bara hÀnga dÀr Ànda till pÄ lördag. Ser sÄ fram emot det. PÄ söndag fyller Milo Är. G I S S A om han lÀngtat och vÀntat?!

img_4952

Jag har nu pĂ„ morgonen slagit in hans presenter han ska fĂ„ imorgon bitti. Vet ni att han kommer att svimma nĂ€r han öppnar det hĂ€r. Det Ă€r en NERF som han pratat om i flera mĂ„nader. Han tittar pĂ„ den nĂ€stan varje dag i leksakstidningen. Den Ă€r fasicken dyr (för att vara en leksalsgreja liksom) men det kommer vara sĂ„Ă„Ă„ vĂ€rt det nĂ€r han öppnar sin present. Sen fĂ„r vi hoppas att han leker med den LÄNGE. Annars blir det en vĂ€ldigt dyr present. Tony köpte ocksĂ„ till nĂ„n form av lampa till den…. Ja men visst fasen vettu, det rĂ€cker inte med sjĂ€lva pickan liksom. Det finns ett antal grejer att köpa till ocksĂ„. De kan sina försĂ€ljningsknep alltsĂ„, och en annan gĂ„r pĂ„ hela skiten. 😉

Jaja, nu ska jag jobba vidare hÀr. HÀr inne kommer du att fÄ recept pÄ den dÀr fudgen jag gjorde i morse. En vÀldigt speciell fudge kan jag lova dig. Vi hörs snart igen!

Kram Nina ♄

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B-M
B-M
7 years ago

Haha, jag som har vuxna barn fick googla NERF 🙂
SÄ kul att överraska barnen med presenter som de inte tror att de ska fÄ!

Kim - Mamma till 3
7 years ago

Min blivande 7 Äring snackar ocksÄ om Nerf, men det finns ju massa olika varianter. Jag har sett sÄdana som kostar under 200:- men förstÄr inte riktigt skillnaden pÄ dom?

Niiinis
Niiinis
Reply to  Kim - Mamma till 3
7 years ago

Det Àr tydligen en stoooooor skillnad enligt 8 Äringen.

NÀsta inlÀgg

Saffransmuffins – Saffranssemla

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x