KötträtterMiddagstips

Godaste köttbullarna

köttbullar

Visste du att det var köttbullens dag idag? Tänkte jag skulle bjuda dig på mitt bästa recept på köttbullar, det är vansinnigt goda och omtyckta av hela familjen. Bästa köttbullarna gör du på blandfärs!

RECEPT:

500 gr blandfärs
½ dl ströbröd
1 dl grädde
½ finhackad lök
2 rivna vitlöksklyftor
1 msk dijonsenap
½ dl finriven parmesan
hackad bladpersilja

Gör såhär:

Börja med att blanda grädde och ströbröd, låt det stå och dra i ca 10 minuter. Ha sedan i blandfärs, finhackad lök, riven vitlök, senap, parmesan och finhackad bladpersilja. Blanda om ordentligt. Rulla till bollar och stek i äkta smör. Servera med potatismos, potatis eller pasta av nåt slag. En riktigt god gräddsås till är pricken över i:et! Sååå gott!

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers