Bästa underlaget

Jag lovade dig ett litet sminktips. Ni vet ju att jag gillar att prova nytt smink. Det känns som jag vill prova mig fram för att hitta favoriter, efter många års testande så hittar jag fortfarande nya favoriter vilket ju är rätt häftigt, det är också tecken på att det finns maaaaassor med produkter på marknaden. 🙂

Detta sminktips handlar om underlag. Du vet, foundation och concealer. Det som jämnar vår hudton, täcker lite linjer och porer och gör oss oftast fräschare helt enkelt. På sommaren använder jag inte alls lika mycket foundation men ändå lite. Den här som jag nu hittat är helt jäkla amazing. Den är den perfektaste av dom perfekta. Dels för att den INTE är FÖR täckande men för att den ändå är det. Hajjar du? Det bästa scenariot liksom. Den känns inte tung och täckande utan lätt och fräsch, men ändå gör den sitt jobb så jäkla bra.

Nåväl, låt mig ta det från början.

Jag läste på lite på nätet. Kollade lite tester som gjorts och recensioner. Därefter beslutade jag mig för 2 produkter som mitt flösch de luxe underlag. Det som ska göra så jag ser ut som en nyponros mest hela tiden. 😉

IMG_2347 IMG_2349

Här har du de två produkterna. Jag läste mig till att dessa två produkter fått bäst-i-test i ett antal tester och kände att jag bara måste prova!

SENSAI FLUID FINISH FOUNDATION

En återfuktande foundation som har ett högt fuktinnehåll på 55%. Den ger en jättefin lyster som jag tycker att många andra produkter lovar men inte ger. Lyster gör ju det där lilla extra med huden i ansiktet, det gör att man ser väldigt fräsch ut och med det oftast lite yngre också. Detta foundation innehåller rent vatten och ett genomskinligt pulver som ger en silkeslen lätt täckning som ger den där härliga lystern. Dessutom jämnar den ut både porer och linjer fint. Har testat den ett tag nu och tycker den sitter GRYMT bra. Jag ger den 5 av 5 stjärnor, helt klart! Du hittar den HÄR. 

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR CONCEALER

Används överallt i ansiktet där man önskar att täcka ojämnheter. Jag använder den extra mycket i ögonvrån och under ögonen. Den täcker nämligen effektivt mörka ringar runt ögonen. Håller hela dagen utan att kladda eller lägga sig i linjerna under ögonen. Den är medium till mycket täckande och ljusar verkligen upp. Perfekt att använda vid contouring tex. Om den används tillsammans med foundation – applicera då först foundation och därefter concealer. Du hittar den HÄR. 

foundation och palmer

FÖRE/EFTER

Alltid svårt att visa det verkliga resultatet på bild men det är verkligen toppen på alla sätt. Jag är svinnöjd!

(Adlink)

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
7 years ago

Vill tacka för en bra blogg! Även säga att du verkar vara en otroligt vänlig och omtänksam människa, vacker både på in och utsidan. Ville fråga dig något som egentligen inte har med ditt inlägg att göra. Undrar om du skulle kunna skriva lite om hur du blivit bättre från din hypokondri? Jag blir oerhört påverkad av allt och inget som jag läser på nätet och i tidningar. Tror att det blivit värre med åren då det är lättare att få information om allt. Nu Googlar man sig till saker och oftast börjar inbillningen där. Det har även blivit värre sedan jag fick barn, de är 5 och 7 år. Jag är verkligen rädd för allt. Vill ju inte ha det så här och undrar därför hur du kom över det värsta. Min mamma fick diagnosen Alzheimer förra året vilket har fått mig att inse att man faktiskt inte ska vara rädd för att leva men det är lättare sagt en gjort. Tack så mycket på förhand!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
7 years ago

Fina fina du! Tack för fina ord! Känner igen mig såååå i det du skriver, absolut kan jag det. Det kommer ett inlägg om det.

Stor kram till dig!

Helena
Helena
Reply to  Niiinis
7 years ago

Tack så mycket!

Carina S
Carina S
7 years ago

Hej, vilken nyans har du på Foundationen? Den verkar ju bra, blir nog att testa!
Älskar dina tips på smink!

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carina S
7 years ago

Warm beige har jag. Kul att du gillar! KRAM

Carina S
Carina S
Reply to  Niiinis
7 years ago

Tack, kram kram

Nästa inlägg

10 tips för att bli lyckligare

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x