Uterummet börjar likna nåt….

Men heeeeej!

Förlåt för min frånvaro men det har varit fullt skägg med att fira sista dagarna på vår Gotlandssemester och att komma hem, har känt att jag MÅSTE in och skriva till er annars undrar  ni väl var tusan jag tagit vägen alldeles! Först tänkte jag att jag bara MÅSTE visa hur långt vi kommit på vårt uterum, sen ska jag berätta om sista delen av vår resa som var så sjukt bra!

Men först vårt härliga blivande uterum!

uterum jag

Ja herreminjeee som vi (läs TONY) slitit med detta uterum. Han har velat göra så mycket som möjligt alldeles själv och det har han fått göra. Magnus har varit och hjälpt till med sånt som är rent omöjligt att göra själv men sen har han tammetusan kört på alltså. Jag har gjort nåt litet här och där, så mycket jag kunnat hjälpa till med. Tony är så imponerande duktig! ♥ Stolt fruga!

IMG_1728

Här hade det börjat hända grejer, här hade man börjat få en känsla av att hur det skulle se ut!

IMG_1761

Här var det t.o.m så jag tog med mig frukosten och satte mig på själva altanen för att njuta av frukost. Morgonsolen gassar in i den.

IMG_1773 IMG_1774

Här var panelen i bak färdig och klar. Åh den här väggen måste jag göra något mysigt med, vad vet jag inte riktigt. Jag googlar och pinterestar febrilt. 😉

IMG_1867 IMG_1868

Åh titta! Dom här bilderna tog vi precis innan vi satte oss i husbilen för att åka till Gotland. Jag hade gjort det lite provisoriskt klart där inne för att killarna skulle ha lite fest med kompisarna. Såhär ska det inte se ut sen när det är helt klart. På bilderna här är allt utom själva glaspartierna i fram klart. Sen har  vi bestämt oss för att vitlasera det, min pappa kom med förslaget och visade mig vitlaserade stugor och sånt på nätet som var vitlaserade och det är HUR fint som helst. Jag älskar ju trä….. och om trät syns lite igenom så är det så fint! Så att nu har vi glaspartierna i fram kvar….. och målning….och sist pimpning! Det som ska bli roligast av allt! HURRA! ♥♥♥ Så fortsättning följer hörni. 🙂

I samarbete med Skånska Byggvaror

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessica Eliasson
Jessica Eliasson
7 years ago

Men så fint. Vad duktiga ni är. Här ska också bli ett uterum så småningom. Inget fristående dock. Nu ser jag fram emot min fina vinst hos dig och skånskabyggvaror. En ny ytterdörr kommer bli toppen på det nymålade huset.
Härligt att se och läsa om er härliga Gotlandsresa. Kram Jessica/@jessieliasson

Nästa inlägg

Att ”landa” på semestern….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x