Att ”landa” på semestern….

Men heeeej!

Åh, jag har verkligen haft fullt upp med att bara njuta faktiskt. Den här ön är tammetusan magisk, dessutom har allt som vi gjort och gör bara blivit perfekt. Inte för att vi ansträngt oss till det yttersta, det har bara blivit perfekt. När man bara ”go with the flow” så verkar det liksom bara bli härligt. Jag inser att jag nog är lite för ”bajsnödig” därhemma. Middagarna ska vara perfekta, jag ska vara perfekt, allt ska vara fucki´n perfekt. Här har jag bara släppt på. Låtit det blivit som det blir. Inte varit bajsnödig (inte bokstavligt tack och lov – har fått gå på toa – frid & fröjd) 😀 Nä men när man bara låter det bli som det blir. Såå jäkla befriande. Snacka om att jag har saker att jobba med när det kommer till det här.

Igår mejlade jag med min terapeut. Ni vet Tom som jag kontaktade då jag skulle övervinna min flygrädsla? Vi mejlade om helt andra saker än terapi. Men jag kom att tänka på hur allt började med min egen livsresa.  Började ju hos honom i början av 2013 och gick hos honom till och från i nåt år. Det bästa som hänt. Nu var det längesen jag fick terapi men när vi mejlade nu så kände jag att jag behöver ha Tom i mitt liv. Han sätter ord på känslor och funderingar och lär mig acceptera mig själv på ett så skönt sätt. Herregud som han hjälpt mig, hur han fick en helt trasig person att börja läka. Det är faktiskt helt otroligt. Jag ska åka och hälsa på Tom när semestrarna är över. Jag tror att alla människor mår bra av terapi, trasig eller ej. Jag känner och ser det som personlig utveckling. Idag är jag inte alls lika trasig som jag var förr, jag har läkt massor…. men jag vet att det kan bli ännu bättre, att man kan lära sig att släppa på ännu mer i sitt liv. Tillåta sig att vara lycklig. Det har jag lite svårt för…. också ett hypokondridrag. Svårt att tillåta sig att bara må bra och inte vara rädd för något.. Låter helt sjukt men så är det.

Oj, nu blev jag djup som fanken. Men semester är också tid för eftertanke. En tid att lära känna sig själv ännu mer. Därav lite djupt här.

Nu mer om vår semester!

IMG_2103

Efter att vi stannat och handlat i Visby for vi vidare mot Fårösund och färjan. Jag satt och jobbade lite i bilen medans. Drack kaffe och njöt faktiskt.

IMG_2102

Milo satt i bak.

IMG_2104 IMG_2106 IMG_2111 IMG_2119

Många varnade oss för en jäkla kö över till Fårö. Vi måste ha haft tur, kön tog inte många minuter. Jag som t.o.m hoppade av för att handla lite som vi glömt fick springa efter husbilen för att hinna med. Färjan över tog bara några minuter också så det var smidigt att ta sig hit.

IMG_2125 IMG_2130

Jag lovade ju er att visa bilder ifrån kameran också. Den som var på villovägar. Nu har jag fått tillbaka den igen och bjuda på lite mer bilder från själva stranden och Sudersannas Grill & Bar. Ett av de härligaste haken jag upplevt! Wow säger jag bara. När vi väl hade lagt till med husbilen och packat upp allt så begav vi oss till stranden. Där träffade vi våra vänner från Enköping, Maria & Tomas och deras tre barn. Dessutom var Tomas kusin med familj där också så det blev en väldigt trevlig after beach tillsammans. Solen gassade och vi bara satt och  njöt.

IMG_2128 IMG_2133 IMG_2135 IMG_2138

Känslan är ”Thailand”. Det är enkelt och helt prestigelöst. Bara härligt och bara hänga med inga måsten. Fifan, ett av de absolut trevligaste ställen jag någonsin besökt. Jag älskar det verkligen! ♥

IMG_2139 IMG_2142 IMG_2143 IMG_2144 IMG_2145

Efter att vi myst färdigt började vi röra oss hemåt husbilen. Milo gjorde framåtvolter och vårt vindskydd stod där alldeles ensam. 🙂

Hepp, nu hojtar Tony. Vi ska åka till ett fik som jag blev tipsad om på Instagram. Fortsätter sen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sudersand ♥

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x