Bleka håret

Satt och diskuterade det här med blonderingsspray med Elliot tidigare. På min tid hade vi en blonderingsspray som vi sprayade i håret och sen fönade man på det. Håret blev ljust men som svinto. Mitt hår såg ut som ett penntrolls alltså. 🙂 Men så blev jag tvungen att googla och kolla om det finns nåt annat numera? Så hittade jag…. ett som säljs i hälsokostaffärer och utvinns av kamomill och lite blekmedel. Ska vara mycket mer skonsamt dessutom.

kamomill blonderingsspray

Hade tänkt att använda på min ombre. Till hösten kommer jag bli mörk igen men nu på sommaren skulle det vara kul att köra lite blondare ändå. Har du testat det här? Läste på om lite recensioner och många var så nöjda med den. Kostade ju bara 55 spänn. Här (adlink)hittar du den.

Alltså kan inte sluta tänka på när jag blonderade mig en gång. Köpte en blondering på ICA, när jag var riktigt ung fanns det kanske 3 att välja på, nu finns det väl 33 bara på ICA. 🙂 Men i alla fall, jag smällde i det där. Gick runt hemma och bara såsade runt för att få den där tiden att gå. Utan att kolla om det blivit bra så tvättade jag ur det. Ämen OH MAJJ GADD! Hamster…. hamster de luxe. Jag blev verkligen helt fläckig, gul, pissgul, brun, beige om vartannat. Oh herre…. fick gå till frisören och skämmas över mitt eget mixtrande. Hon fick fixa till det och sen blev det väl ok. Men gissa om jag hade panik innan jag kom till frissan. Spelade liksom ingen roll om jag hade uppsatt, det var nästan ännu värre hamster då alltså! 🙂

Well well, med lite spray håller man det i schack tror jag. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Green
Nina Green
7 years ago

Haha bildbevis måste man visa upp när man berättar såna historier haha

Nästa inlägg

Go’natt!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x