Go’natt!

Smyger in här och ska bara säga Go’natt. Vaknade nyss på soffan med ett ryck. Det lät någonting i trappan här hemma, som att någon ramlade ner. Tony gick och kollade och förklarade med att det säkert var katten som jagade flugor. Ooookeeeej….ja om katten väger 45 kilo kanske.


En liten bild från hela dagen. Detta var i bilen när vi skjutsade Elliot ut på landet. Han skulle på fest. Hörrni, ni som har/haft barn i den här ålder….. Ja, ni minns kanske festperioden? Huuuu säger jag bara. Har du det framför dig? Håll i dig för det är en jobbig period för en orolig mamma. Har du det redan gjort? Be HAPPY! Du är säkert inte så avundsjuk. Elliots kompisar fyller alla 18 i år så festerna vet inga gränser. Den ena mer party än den andra.

Är så glad för att det numera finns mobiler i alla fall. På min tid fanns det inte det. Minns mammas glöd på cigaretten (hon rökte på den tiden) i mörkret när man kom hem aaaaalldeles försent mot vad som var sagt. Där satt hon under fläkten i köket och rökte nervöst då jag inte kommit hem. Jag hade ju bara träffat en trevlig kille på vägen som jag stod och pratade med, men det visste ju inte hon.

Man får försöka lita på att allt går bra. Att man präntat in lite sunt förnuft i sina ungar så det tar bra beslut och inte råkar ut för något hemskt liksom.

Ska nog skicka ett ”Är allt ok” sms nu.

Hörrni, sov gott!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Göra om barnrum

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x