Fylligare bryn

Den här produkten sprang jag på när jag slösurfade en kväll. Blev så jäkla nyfiken alltså! Undra om den funkar? Gör den det så är det ju fantastiskt…. jag känner att sån fransnäring ju funkar så varför skulle inte denna fungera?

x brow

Såhär ser det ju onekligen jäkligt bra ut!

Jag har plockat sönder mina bryn nångång på 90 talet när det skulle vara så lite bryn som möjligt. Det skulle vara tunt, smalt och alldeles minimialt. Jag har ju bannat mig själv i mååånga år för att jag noppat sönder mina fylliga bryn jag hade. Jag hade massor med bryn, sååå snyggt om du frågar mig?!

Såhär står det om produkten:

Xbrow är ett ögonbrynsserum som ger dina ögonbryn styrka och näring med hjälp av naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och främja cellförnyelsen. Xbrow innehåller olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider som hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna samt gör stråna mörkare.

Efter endast 30 dagar med Xbrow så får du mörkare och fylligare ögonbryn samtidigt som deras kvalité märkbart förbättras. Xbrow appliceras en gång om dagen på ögonbrynens rötter i sex till åtta veckor för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xbrow två till tre gånger i veckan för att bibehålla mörka och fylliga bryn.

Jag tror på den här produkten alltså! Har läst en hel del recensioner av produkten och det är många som skriver att den verkligen funkar. En del skriver att man måste ha tålamod men att sen kommer det verkligen, fylligare och mörkare bryn. Tänk om jag skulle kunna få lite mer fylliga bryn igen? LYCKA!

HÄR (adlink) hittar du serumet om du också är intresserad.

6
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carolina
Carolina
7 years ago

Innehåller den prostaglandinanaloger? För i så fall skulle jag vara mycket försiktig med att använda serumet… Och oavsett skulle jag vara mycket kritisk till exakt vad serumet innehåller som får ögonbrynen att växa till sig och mörkna… Tjusiga ögonbryn är trevligt, men de börjar inte direkt att växa av sig självt.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Carolina
7 years ago

Här hittade jag en innehållsförteckning.

Foium Isatidis Extract:i10%, Cacumen PlatycladiiExtract: 3 %,lNigella Sativa Extract:l3 %, FructuslChebulae Extract: 2l%, Radix PolygonilMultiflori Preparata Extract,i2 %, CoraliExtract: 1 %,lPurified Water: 79l%

Jag är också kritisk. T ex så visade det sig ju att alla fransnärande serum ju innehöll cancerframkallande ämnen varför de snabbt ändrades formula på de seriösa företagen. X-lash var ju ett av företagen som genast gjorde om sin produkt.

Dagens serum är inte alls lika snabbverkande sedan de ”farliga” ämnena plockats bort varför man ofta får vänta på resultat.

Helena
Helena
7 years ago

Nu blir jag nyfiken såklart! . Nina har du testat fransnäringen?
Jag ba måste få tbx mina egna fransar .

Niiinis
Niiinis
Reply to  Helena
7 years ago

Ja, fransnäringen funkar! Men man måste ha tåalmod. Man måste köra på varje dag i minst 4 veckor innan man ser effekt. Håller på nu nämligen. Försöker också få tillbaka mina egna fransar. 🙂

Birgitta
Birgitta
7 years ago

Vilken sorts fransserum använder du?
Hälsning Birgitta

Niiinis
Niiinis
Reply to  Birgitta
7 years ago

Jag har använt X-lash tidigare men den tog slut, nu använder jag den som Hannah gör reklam för. Lash-Food. 100% naturlig och inga farliga ämnen i alls.

Nästa inlägg

Bygget fortsätter…..

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x