Bygga trall

Godmorgon!

Känns nästan som jag viskar. Familjen sover för fullt fortfarande, själv somnade jag tidigt i soffan och har fått sova en lång natt. Så skönt! Drömde lite mardrömmar i morse så det var skönt att få slå upp ögonen och se att det inte var sant.

Nu ska jag visa er mer bilder ifrån bygget. Det fortlöper och jag som oftast inte har världens bästa tålamod känner mig riktigt cool. Jag njuter lite mer av bygget och tänker hur bra det kommer att bli när det blir klart. Igår ställde jag en av våra stolar på däcket för att se hur det kunde bli? 🙂 Lite som att vänta på Jultomten.

tony och milo  IMG_1590 IMG_1594

Vi har alla dragit vårt lilla strå till stacken. Alla har skruvat nån skruv in i däcket. Det gick förvånansvärt snabbt faktiskt. Själva däcket var klart på 3 dagar. Det tar inte längre tid om man kör på faktiskt. Det som är mest tidskrävande är att skruva skruvar när man fäster själva brädorna till trallen.

IMG_1583 IMG_1584

Vi har haft våra små melonstunder och fikastunder medan trallen byggts. Jag har suttit och varit sällskap, mätt och hjälpt till att få det rakt. Trist när man inte kan göra mer för att man har en axel som gör ont. Men Tony gillar att snickra. Han som alltid trott att han inte kan. Han är skitduktig ju! Stolt fru!

bygga_trall IMG_1695 IMG_1698

IMG_1588

Sen så var den klar! Wieeeeee! Det som fixats till efter den här bilden togs är att det sågats jämnt längst ut på däcket. Nästa projekt blir själva uterummet. Det är påbörjat nu och du ska få se det också! Det här däcket är 4×7 m och är riktigt stort. Så jäkla bra när man vill göra något av en plats i trädgården som ändå bara står och ”skräpar”. Det är mitt bästa tips! Smäll upp en trall där du känner att det inte görs något vettigt. Pratade med en kompis igår som berättade att de hade byggt trall på hela deras gräsplätt. Förr var det en gräsplätt som ingen var på, nu hade de 60 kvm trall som utnyttjades frenetiskt av alla i familjen. Man kan äta på den, göra i ordning en mysig lounge, barnen kan ligga på den och rita, man kan ligga och sola, ställa en bubbelkopp på. Ja men alternativen är ju så många. Trall is da shit! 😉

Nu ska jag smyga upp och göra lite frukost till mig själv. Familjen ska få fortsätta sova då de var uppe sent igår. Solen skiner här men det ska bli regn i eftermiddag så det gäller att passa på och mysa av vädret. Ska ge mig ut på promenad sen tänkte jag.

Vi hörs snart igen!

Kram Nina ♥

Inlägget skrivet i samarbete med XL Bygg i Enköping. 

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
7 years ago

Som sagt, det ska bli så kul att se slutresultatet :).
Kramar

Nästa inlägg

Sjusovare

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x