Middagstips

Melonsallad

Goddagens!

Här har vi vaknat till liv tidigare än vanligt faktiskt. Dessvärre ska veckan bjuda på dåligt väder så nu får den här mamman verkligen gnugga ”att göra”  knölarna febrilt för att underhålla en sjuåring. Idag känns det tack och lov som att vi båda bara vill ha en dag hemmavid. Han har spelat spel, han har kollat sommarlov och lite klipp och jag ska baka precis nu.

IMG_1501

Jag kickar igång denna veckan med att bjuda dig på recept på melonsallad som många frågat efter. Den här salladen är så galet god till just grillat så klockorna stannar. Jag äter ALLTID för mycket av den, sådär så jag mår illa nästan. Kan bara inte sluta.

RECEPT:

1/4 stor vattenmelon (kärnfri)
1 pkt fetaost
10 myntablad
½ rödlök
färksmalen svartpeppar

Gör såhär:

Skär vattenmelonen i bitar. Smula fetaosten över, strimla rödlöken i mindre bitar. Riv gärna myntabladen lite mindre så det ger mer smak. Avsluta med att peppra lite över. Ät & njut till all mat, perfekt till grillat.

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers