En underbar dag!

Godmorgon! ♥

Först och främst, ni som kommenterar! LOVE OVE LOVE till er. ♥ Hjärtat blir lyckligt liksom….precis vad jag behöver nu!

Igår hade vi en ljuvlig dag hos Cia och hennes mamma. De har en liten stuga precis vid vattnet, finns ingen el, finns sjövatten i kranen, man diskar bredvid huset i ett litet utekök. Ämen så ljuvligt underbart verkligen! Våra killar lekte så bra och lugnt hela långa dagen och vi fick sitta och mysa. Vi tog en långpromenad och vi satt och pratade om livet med Cias mamma. EN mamma som är en av de klokaste personer jag mött. Henne skulle jag vilja ha som en egen mentor. Någon att lära sig av. Någon som hjälper mig att förstå mig på mig själv och som lär mig att stå i min egen kraft. Att ”sitta vid ratten i mitt eget liv”. Inte sitta i baksätet, utan bestämma hur jag vill leva mitt liv. Ämen hon sa så mycket klokt igår så jag kände att jag behövde några dagar att smälta det. Helt underbart, ser redan fram emot nästa gång jag får träffa henne.

IMG_1447

IMG_1446

Ämen hur ljuvligt är inte detta? ♥

IMG_1449 IMG_1450

Vi började med att fika på kakan jag hade bakat. Sen blev det lunch i solen som Cias mamma lagade.

IMG_1434

Erik och Milo spelade tennis.

IMG_1453 IMG_1454

Dom badade vid brygggan.

IMG_1456 IMG_1459

IMG_1461

Dom slappade och käkade kakor på fatboyen.

IMG_1435 IMG_1440 IMG_1442

TIMG_1444

Å så lilla Nora! En sån liten solstråle alltså! ♥

Tack Cia, Annelie och alla barn för en fantastisk dag. Jag tankade massor av energi och är så glad att vi fick en så mysig dag.

IMG_1485 IMG_1486 IMG_1488 IMG_1489

Kvällen avslutades hemma hos Maria som fyllt år i veckan. Vi bjöds på så mycket gott! ♥ En jättemysig kväll med gapflabb och snackom gamla minnen. Jag tror att jag fick in allt som jag behövde på en endaste dag. Kunde liksom inte bli bättre? Så tacksam för det.

Nu ska jag börja fixa mig i ordning. Milo och jag ska åka ner på stan där Milo ska få köpa fotbollskort (som vanligt) för sin veckopeng. Har ni nå fotbollskort som ligger och skräpar kan ni väl hojta till. Milo letar nämligen efter Ronaldo kort. Mejla mig i så fall på niiinis@outlook.com. Sen kommer syrran och min lilla Edward förbi så jag får gosa på honom. Efter det ska jag och Milo åka till Kattis och deras pool och njuta av denna fredag. LOVELY! ♥

Åh, senare ska jag visa dig. Vi var och hämtade virket igår till trallen som ska ligga under vårt uterum. Snart börjar bygget hörni! Längt på det!

Vi hörs sen! Tack för du finns.

Kram Nina ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
7 years ago

Hej! Låter som ni har en strålande dag framför er. Och vilket härligt väder! Lagom varmt på dagarna och svalt på nätterna. Blir det en tur till Västerås och Powermeet i helgen?
En fråga, har för mig att du testat något nytt att ta bort fotvårtor med. Kan du göra ett inlägg med hur det funkade och resultatet? Måste få bort barnens vårtor på fötterna och funderar på om det är värt testa något nytt, i stället för det vanliga vårtmedlet.
Ha en härlig helg!

Pia-maria
Pia-maria
7 years ago

Har mailat dig 2 ggr. Har hittat 2 olika Ronaldo kort. Har en spänd son hemma som väntar spänt om han vill ha hans kort. Min son tycker det är spännande att någon annan vill ha dom korten 🙂

Mia
Mia
7 years ago

Så mysigt ni har haft det! <3 Sådana dagar lever man på länge och när det känns som mest trist på vintern får man plocka fram dom ur minnet igen o njuta lite till 🙂 Skönt att du mår lite bättre nu iaf! Inte ett dugg kul o känna sig låg o ledsen <3 Idag kör vi finfredag så gott det går, sista dagen innan semestern! 😀 Hoppas ni hittar rätt fotbollskort snart och att ni får en härlig fredag!
Kram kram

Katrin
7 years ago

Härlig dag!
Hoppas ni hittar korten. Tack för att DU finns!

Nästa inlägg

Godmorgon och inte våga….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x