webshop

Webshopen är äntligen öppnad

living by nina 2

Ja men ÄNTLIGEN kan jag visa dig!!!

Äntligen är den öppen, min förlängda arm på bloggen. Jag har så mycket produkter jag gillar och tipsar gladeligen Er om det. Jag vet att många uppskattar det och tar till sig tipsen. Plötsligt fick jag ett infall att jag ju skulle starta en egen webshop, en webshop där jag sakteliga kan samla mina favoriter. Sånt som jag gillar och sånt som jag kan stå för! Och NU har jag då äntligen öppnat den. Den som jag jobbat och påtat med i en hel evighet, jag är så less på att jobba med den nu och gissa om jag längtat efter att få visa dig?! Haha…..

Lite smått och gott som finns i den:

living by nina poster

Posters som jag designat själv! Här tex lite roliga med kända ”filmcitat” som jag älskar! Dom hittar du HÄR.

living by nina poster 2

Så söt poster med tandemcykel och ett litet hjärta. Alla grafiska tryck hittar du HÄR. Finns i 2 olika storlekar.

living by nina 3

Sminkprodukter ifrån ett av mina favvomärken! Allt smink hittar du HÄR. 

Det finns så mycket härligt där och jag gillar ALLT, tänk att ha en webshop där man gillar verkligen allt. 🙂 Allt från accessoarer som hårsmycken till vanliga smycken

Love Forever palina11

Som det här urcoola örhänget!

Lidby-Living-4

Några av de underbara kuddfodralen från Lidby Living finns också där!

LIDBY LIVING CLUTCH NECCESSÄRLIDBY LIVING HAMAM

Också nyheterna från Lidby Living, necessär/clutch och hamamfiltar finns där.

IMG_5207

Väskan som ni frågat efter så mycket finns också där!

Ja men herreminjee… piiiuuh (VÄRLDENS LÄNGSTA SUCK). Nu är den publicerad! Som en extra liten ”grej” ska du få rabatt på alla mina designade posters ända fram till lördag! Hela 25% rabatt på alla posters om du anger LIVINGBYNINAPREMIÄR i kassan! Gäller till på lördag den 7/5! ♥ Bara för att jag tycker om er….

Nu är jag slutkörd, ska kramas på Milo och sen ska vi gå ut på en liten promenad och andas lite vårluft.

Kram Nina ♥

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers