AllmäntGodmorgon

Godmorgon Valborg! 

Godmorgon! 

Här har vi varit vakna sen 7 i morse. Som den curlande tonårsmamma jag är så gick jag upp och bakade cupcakes till hans Frukostdejt med kompisarna idag.


Han var så glad och tacksam så det kändes fint i mammahjärtat.

Apropå cupcakes. Igår var det ju plåtning till min nya blogg. Allt gick sååå bra och Maria är verkligen en helt fantastisk fotograf som snappar upp precis vad man är ute efter. Jag är såå nöjd. Hår får du se en sneakpeek på det som ska bli min nya header. Bilden längst ned är ett porträtt, alltid bra att ha såna också.

Nu ska vi äta frukost här. Sen är det fix och don i för kvällen som gäller. Vi hörs sen igen! ❤️

Kommentarer

 1. Heléne i Götet

  Jag har nog skrivit det förut, men det tål att skrivas igen; du är fin både på insidan och utsidan:-) Nya fotona ser jättefina ut. Kram Helene

 2. Heléne i Götet

  Jag har nog skrivit det förut, men det tål att skrivas igen; du är fin både på insidan och utsidan:-) Nya fotona ser jättefina ut. Kram Helene

 3. Ulrica

  Jättefina bilder :). Det lutar åt att headern kommer bli superfin!!
  Du får gärna hojta till om du behöver några bilder tagna lite så där akut också, jag finns ju nära :-).

  Kram Kram

 4. Ulrica

  Jättefina bilder :). Det lutar åt att headern kommer bli superfin!!
  Du får gärna hojta till om du behöver några bilder tagna lite så där akut också, jag finns ju nära :-).

  Kram Kram

Visa alla 10 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers