AllmäntGodmorgonHappenings

Plåtning idag! 


Godmorgon underbara FREDAG! 

Här på mitt köksbord ligger dagens rekvisita till plåtningen av min nya bloggheader. Du förstår säkert att den ska handla om bakning va? Är så spänd och förväntansfull på hur den kommer bli. Fotograf Maria och jag är överens om hur vi vill att den ska se ut och det är en bra början. 🙂

Jag ska piffa till mig lite här då jag ju såklart måste vara lite fin inför fotograferingen. Så här är det FINFREDAG för fulla muggar.

Vi hörs sen igen, sen kan du alltid följa mig på Snapchat (ninahermansen heter jag där) så ska jag bjuda på lite behind the scenes bilder där. 🙂

Hoppas du får en härlig fredag, kikar du inte in mer idag önskar jag  dig en härlig dag och helg. Iiiih, imorgon är det valborgsmässoafton och jag har inte menyn spikad ännu. 4 av våra vänner kommer hit på firande, några av oss har firat Valborg ihop de senaste åren så det ska bli sådär traditionellt och härligt.

Men nu måste jag rusa, hörs sen igen! ❤️

Kommentarer

 1. Mia

  Hej!
  Ville bara önska dig en härlig finfredag! Ser fram emot att få se bilderna sen 🙂
  Härliga färger på rekvisitan! Jag får nog ta o lära mig snapchat, man verkar missa mycket kul när man inte hänger med där 😉

  Kram kram

 2. Mia

  Hej!
  Ville bara önska dig en härlig finfredag! Ser fram emot att få se bilderna sen 🙂
  Härliga färger på rekvisitan! Jag får nog ta o lära mig snapchat, man verkar missa mycket kul när man inte hänger med där 😉

  Kram kram

Visa alla 6 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers