Hembakade grissini?
GĂ„r det ens?! Javisst, det blir dessutom supergott! Tony som Ă€r min testpanel Ă€r en krĂ€sen sort och han Ă€r svĂ„r att ”pleasea” ska ni veta. Han tyckte dessa var sĂ„Ă„Ă„ goda! Han har gett betyg pĂ„ alla och jag skulle hĂ€lsa att ni verkligen ska testa att baka dessa. đ
SĂ„hĂ€r ser dom ut! SjĂ€lvklart sĂ„ Ă€r de svĂ„ra att fĂ„ att se ut som dom man köper, men dom Ă€r fabriksframstĂ€llda och nĂ„n sĂ„n fabrik har ju inte jag. đ HĂ€r ska du fĂ„ grundreceptet, sedan har jag kört 5 olika smaksĂ€ttningar, du har pĂ„ efter tycke och smak. DĂrför har jag inte anget hur mycket jag haft pĂ„.
GRUNDRECEPT GRISSINI
1,5 dl vetemjöl
1 Àgg till pensling
1) Flingsalt . Strö över valfri mÀngd flingsalt. TÀnk pÄ att inte ha för mycket.
4) RAW lakritspulver & flingsalt.Â
5) Torkad basilika, vitlökspulver och flingsalt.
Tonys utlÄtande var:
Godast var den med Basilika, vitlök och flingsalt. Chilin gillade han ocksĂ„ vĂ€ldigt mycket. Lakritsen var konstig först men sen tyckte han att den var en riktigt höjdare. Timjan och den med flingsalt var goda och typisk sĂ„na som man inte kan sluta Ă€ta. SĂ„, ett gott betyg. Dessa Ă€r en riktig höjdare tyckte Tony och jag kommer nog att fĂ„ baka dessa mĂ„Ă„Ă„Ă„nga gĂ„nger i framtiden. (Anledningen till att jag inte Ă€ter Ă€r att jag inte ska Ă€ta gluten….dĂ€rav denna eminenta testpanel.)
GrÀddar man dem 2ggr??? Eller gör man pinnar direkt av degen som sedan lÀggs pÄ plÄt och grÀddas?
Jag undrar samma sak, fattade inte riktigt
Se svar till Josephine! đ
GrÀddar man dem 2ggr??? Eller gör man pinnar direkt av degen som sedan lÀggs pÄ plÄt och grÀddas?
Jag undrar samma sak, fattade inte riktigt
Se svar till Josephine! đ
Men Äh, de ser ju supergoda ut!! Detta mÄste testas nÄgon gÄng!
Men Äh, de ser ju supergoda ut!! Detta mÄste testas nÄgon gÄng!
Hej! Ville bara tala om att jag gjorde ditt recept pÄ lax med fetaost, solrosfrön och dill idag. Succé!!! Hade Àven dill i sÄsen och serverade med blimkÄlsris, som passade perfekt till. Supergott tyckte hela familjen, och snabblagat.
Hej! Ville bara tala om att jag gjorde ditt recept pÄ lax med fetaost, solrosfrön och dill idag. Succé!!! Hade Àven dill i sÄsen och serverade med blimkÄlsris, som passade perfekt till. Supergott tyckte hela familjen, och snabblagat.