AllmäntDagens SMINKNINGFinfredag

FINFREDAG look

Idag är det finfredag!

Det är så kul…. har en tjejkompis som har en dotter som går i Milos klass. En fredag här för någon vecka sen så sa hon ”Vad piffig du är idag!” Eftersom du och jag vet vad det är för en dag för oss så sa jag bara ”Det är ju finfredag för tusan!” Haha, som om hon skulle veta det. Förklarade då att jag alltid gör mig lite till på fredag. Idag möttes vi igen, då sa hon ”Idag har jag fulfredag…” hahahaha….

DAGENS SMINKNING

smokey mauves

Idag har jag avänt mig av denna ögonskuggspalette. Den är från ISADORA och jag gillar den skarpt. Färgen är lite åt plommonbrun kan man säga. Idag har jag använt (från vänster) nr: 1 och nr: 4. HÄR hittar du den.

1) Börja med att ha nr: 1 på själva locket. Den är det rätt mycket pärlemor i så jag försöker hålla den mest på locket. Ha sedan på nr: 4 som på bilden. I själva globlinjen och lite ovanför. Behövs inte lägga på noga alls utan den ska sedan tonas ut.

2) Tona ihop skuggorna ordentligt. De ska liksom ”gifta sig med varandra”. Tona tona tona i timmar som min sminklärare Olle sa jämt. 🙂

3) Avslutade med eyeliner, mascara och att fylla i ögonbrynen. 

Idag har jag på mig en av mina favoriter igen! Älskar den här kimonon verkligen. Den var riktigt snygg till jeansen med den här slitningen!

 

Kimonon är från Saint Tropez och du hittar den på My Ztyle HÄR, jeansen hittar du HÄR. 

Kommentarer

 1. Madde

  Godmorgon, har en tårtbotten efter ditt recept i ugnen!
  Men blir fundersam du skriver att man inte ska öppna luckan innan 35min för då kan den rasa, men du lägger folie på efter halva tiden??
  Hur gör du det? 🙂

  Hur förvarar jag den bäst tills imorgon det är då det ska bli tårta!?
  Kram kram

  1. niinis
   Niiinis

   Förlåt, luddigt! Alltså, tänk såhär…. försök att inte öppna förrän efter halva tiden så att man inte stör själva ”jäsningsprocessen” i ugnen. Lycka till! KRAM

 2. Linda Fredriksson

  Tack för en bra blogg! Vad är det för eyeliner du använder och med vad sminkar du dig under ögat? Kajal och mascara eller? Tycker det är svårt att sminka snyggt under ögat…..särskilt när det inte skall vara så mycket. Kram

Visa alla 11 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers