Småplock och snittar

Laxröra med pepparrot

Åh vad roligt att läsa om era 3 ”tacksamhetspunkter” i förra inlägget! Fortsätt fortsätt! ♥

Hörrni, förut fick jag en del frågor om vilken röra det var jag hade på mina snittar på det där afternoon tea:t med Carro och Fredrik! Jag kom ju på att jag aldrig delade med mig av det så nu ska jag göra det.

IMG_5524

Den här röran kan vara den godaste röran ever! Brödet är min glutenfria limpa.

LAXRÖRA MED PEPPARROT

150 g kallrökt lax
2 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
2 msk pepparrot
0,5 knippe gräslök, spara lite till garnering
1-2 krm salt
1 krm svartpeppar

Gör såhär:

Strimla laxen i valfri storlek. Jag gillar när det är smått smått. Blanda sedan creme fraiche, majonnäs, pepparrot, hackad gräslök, salt och peppar i en bunke. Rör i den strimlade laxen. Den får gärna stå kallt en stund så den hinner gojsa till sig lite. Ha på en liten klick på varje brödskiva, ät & njut! Denna röra är god att bara ha stå i kylen (håller ett par- tre dagar övertäckt i kylen) och ha på det på kvällsmackan och thet. MUMS!

Kommentarer

Visa alla 7 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers