Dagens SMINKNING

Dagens SMINKNING

Finfredag var det ja!

Idag slog jag till på inbakade flätor. Fick mjölksyra och blodstopp i armarna men lyckades till slut knixa ihop flätor. 🙂 Tror att jag måste lära Tony att göra inbakade flätor faktiskt. 🙂 Sminkningen idag blev en brun historia med en ny palette. Den är sådär härligt brun/guldig/nude i tonen. Svårt att förklara… men fin helt enkelt!

isadora nude sand

ISADORA #06 NUDE SAND, du hittar den HÄR. 

Såhär såg det färdiga resultatet ut.

1) Jag har börjat med att lägga en vit grundskugga som jag brukar avnända på själva locket. Jag har en från Make Up Store som jag börjat få massor med anvädning för. Den heter Satin ooch den hittar du här! Man behöver bara lite lite för att det ska räcka och bli bra. Ser ut såhär:

makeup store satin

2) Därefter tar jag den mörkaste skuggan på paletten och blandar ut den lite med den till vänster på paletten. Har på den längst ut i globlinjen som du ser på bilden.

3) Sedan tonar jag ut skuggan så alla skarpa kanter försvinner. Använder den näst största borsten i startersetet från Real Techniques, ASGRYM är den! Den hittar du HÄR. 

4) Sedan har jag på en eyeliner. En superbra som är från Palina. Den heter Drama Queen liner och är riktigt lätt att göra eyeliner med. Ibland kan det vara svårt, jag vet. Men har man bara en tillräckligt spetsig och bra eyeliner så är det inte så svårt. Den här från Palina hittar du HÄR. 

5) Jag avslutar sedan med att ha på mascara och sen fylla i mina ögonbryn.

(adlinks)

  

Kommentarer

  1. niinis
   Niiinis

   Ja, man ”fastnar” oftast i lite favoritfärger men det är väldigt kul att använda lite nytt, dessutom gör det stor skillnad på utseende bara genom att anävnda andra färger. 🙂

 1. Agneta

  Åh vad fint med flätor,vill ha,jag håller på och sparar till långt hår.Då tittar dottern på mig och säger , ja om tre år kanske! Trevlig helg .Kram

Visa alla 6 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers