Happeningswebshop

Äntligen kan jag berätta!

Godmorgon!

Inne snabbt bara, är snart på väg ut genom dörren för att lämna Milo på skolan. Idag kommer det nog vara en väldigt händelserik på bloggen. SÅ mitt tips idag är att du hänger på så gott du kan. Först och främst så känner jag att jag ju måste berätta vad det är jag har på gång.

logo living by nina 1

Detta är logon till min nya webshop som ska öppna nu i dagarna. Jajjemensan! I denna webshop har jag samlat allt sånt som jag gillar. Alla märken är inte klara ännu och det kommer säkerligen komma fler på vägen, det är i alla fall min förhoppning. Jag har designat en hel drös med posters, min konst kommer att finnas där plus mer. Jag kommer att ha några ”crazy days” med öppningserbjudanden och sånt kul. Hoppas att du ska gilla! Men du, håll utkik. Webshopen öppnar nu i dagarna! 🙂

Inte nog med att jag ska öppna webshop, jag har också (inatt då jag låg sömnlös) kommit på en sån jäkla bra challenge som jag hoppas att du ska vilja vara med på. Det ska jag berätta mer om senare idag. Nu måste jag rusa! Hörs sen igen! ♥

logo liten'

Kommentarer

  1. D Diana

    Vad roligt!! Visste inte alls att du höll på att starta någon webbshopp eller så. Grymt fin logga också. Lycka till tjejen.
    Ser fram emot att få se the opening. 😀

  2. Veronika

    Vad kul med en webbshop! Jag älskar din inredningsstil så det ska bli spännande att se vad du har valt ut för grejer 😉

Visa alla 18 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers