Konst

Målning nr: 7

Hohoooo…..

….hoppas allt är bra! Här jar det målats och fixats. Snart ska vi hem till mamma och pappa på lite söndagsmys.

 
  

Senaste tillskottet i konstsamlingen blev denna. Hade ingen direkt tanke mer än att jag ville måla hår och en rygg. Färgerna är underbara och lite missvisande på dessa bilder. Är jättenöjd med färgerna verkligen. Den heter kort och gott ”Hair”. Finns ingen större historia om tavlan än att det som vanligt är en stark kvinna, märker att alla kvinnor jag målar är starka. 🙂 Detta är min tredje målning nu på kort tid, har två canvas kvar att måla. Gissar att dom är klara i slutet av veckan kanske och det är dags att köpa nya att måla på. Måste vila nån dag emellan bara.

Tänk, om bara ett par månader har jag min första utställning så jag lär få pinna på. 😉

Kommentarer

 1. Fnulan

  Åh vad duktig du är!! Jag fick ett målarset av svägerskan när jag fyllde år. Jag vill börja men ska bara…
  Åh du.. Kick-off!! Lets go together love

 2. Kina

  Hur många talanger har du? Kan du dela med dej tro! 😉 jätte fin tavla!!! Skulle lätt beställan en tavla av dej målad i mycket turkost 🙂

  1. niinis
   Niiinis

   TAAACK! Som jag skrev här ovan, jag är bara kreativ. Har nån sån där känsla för vissa saker, sen är jag totalt talanglös på andra saker. Som att ha tålamod. Haha!

 3. Pia

  Jaha här tror man att du är en superbagare med alla dessa himmelska recept , du kan göra make up så perfekt och nu måla så fina tavlor. Herreminjesus vilka talangfull kvinna ❤

  1. niinis
   Niiinis

   Men åh, tack! Tack fina du. Jag brukar säga att jag är kreativ bara. Har tydligen varit sen jag var riktigt liten. Har en konstnärlig mamma och en musikalisk pappa, sen blev det jag. Haha…

   Kramar ❤️

 4. Malin

  Hej!
  Läser din blogg varje dag, men är en sån tråkig en, som aldrig kommenterar. Men nu bara måste jag! Såååå duktig du är! Underbara tavlor du målar!
  Keep up the good work!

  Kram från Skåne!

  1. niinis
   Niiinis

   Hej Malin!

   Välkommen med din kommentar. Vad roligt att du lämnar ett avtryck.

   Tack också för fina ord! Blir så glad….

   Kram Nina

Visa alla 10 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers