Julen 2015

X-MAS GIFTS

Jag är ju fortfarande svinlarvig när det kommer till julklappar och glädjas åt det. Jag ÄLSKAR julklappar, både att ge och att få. Jag har alltid älskat det här med presenter. Det behöver inte heller vara särskilt dyrt, jag tillhör skaran som tycker att det är tanken som räknas (förutom ifrån Tony…host host! 😀 Han är den som känner mig bäst och vet bäst vad jag vill ha….så då jäklar ska det vara nåt jag gillar, annars kan han lika gärna strunta i att köpa nåt…haha, närå!)

Till mina stora barn har det ibland gått till överdrift när det kommer till julklappar. Jag vet inte, men man rycks med på nåt sätt. Kompisar får ditten och datten och man vill så gärna hänga med i tempot, man vill handla massor för man vill ge dom hela världen. Men på något sätt är det ohållbart, samtidigt som jag så önskar att de uppskattar saker. Att det är nyttigt att få kämpa för något. Spara ihop pengar och sedan köpa det för sina egna hårt inarbetade pengar. För mig handlar det om uppfostran, om att fortfarande försöka göra dom till bra människor. Livets hårdaste jobb. Mycket enklare sagt än gjort många gånger.

Varje år så fikar ju jag och syrran med vår pappa på julaftonsmorgonen. VI går alltid till samma fik och sitter på samma platser. Vår lilla mysiga tradition. Ifrån början handlade det om att hjälpa pappa att köpa julklapp till mamma. Han har alltid arbetat så hårt och långa dagar så han köpte alltid sina julklappar på julafton. Tack och  lov så har pappa sänkt sitt jobbtempo, inom ett år går han i pension. När pappa med åren hann mer och mer så ville vi fortfarande bibehålla vår mysiga tradition, nu har vi säkert gjort det i 15 år, vi diskuterade det sist vi fikade faktiskt. Åren går! Även om vi köper för 100 kr var till varann så vill pappa köpa nån liten till julklapp åt mig och syrran efter fikat.

IMG_5767 IMG_5768 IMG_5769 IMG_5770 IMG_5771

Vi får själva välja vad vi vill ha. I år hade jag redan bestämt mig för att jag skulle ta en ny foundation. Jag har varit nyfiken på CLARINS lysterfoundation en längre period och valde därför den. Den är medium till heltäckande och gör huden alldeles len. Den döljer de mindre linjerna riktigt bra och ger en riktigt fin härlig slät yta på huden. Den heter True Radiance och är riktigt dryg och härlig på huden. HÄR hittar du den.

IMG_5772 IMG_5774 IMG_5776 IMG_5778 IMG_5779 IMG_5780 IMG_5781

Tony är skitduktig på att köpa presenter till mig. Som jag skrev så är han den som känner mig bäst och som vet EXAKT vad jag önskar mig. Men hörrni, då måste man vara bra på att säga vad man önskar sig, för dom kan ju inte läsa tankar liksom. Jag har länge pratat om en ny kaffemaskin. Jag har tyckt att alla är så jäkla stora bara. Vi har ont om plats och kan ABSOLUT inte ha nåt på köksbänken som tar mycket plats.

Gissa hur glad jag blev för den här fina?? Söt liten nätt kaffemaskin som gör precis det den ska. Brygger svingott koffeinfritt kaffe. Jag är SÅ NÖJD! Man beställer sina kapslar på nätet, man ingår nämligen i Nespressoklubben nu när man har en sån här mackapär. Eftersom folk dricker vanligt kaffe också så har vi även såna kapslar. Jag ÄLSKAR min kaffemaskin verkligen. Jag fick lite annat smått och gott av honom också, bl a en superfin kofta som är sådär härligt rufsig. Ska ta på mig den idag så ska jag visa hur den ser ut.

Nä, fasen jag hinner inte skriva mer nu, men visar er mer sen! 🙂

Vi hörs sen! ♥

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers