Sista delen av året!

Godmorgon, eller god förmiddag min vän!

För mig är det eftemiddag kan man säga. Jag somnade redan halv 6 igår och sov till halv 1 inatt. Det visade sig bli omöjligt att somna om sedan då hjärnan satte igång att spinna på en herrans massa idéer. Jag var så kreativ inatt och kom på så mycket bra så jag höll nästan på att smälla av. 😀 Ojoj! Jag tog stora beslut inatt. Du kommer såklart att få hänga med i allt, OM allt blir verklighet. Typ så…. 🙂

Vi slappar vidare. Gårdagen tillbringades i soffan. Vi bara var. Vi kollade två filmer. Vi åt i vardagsrummet. Jag var inte ens utanför dörren. Öppnade dörren åt katten gjorde jag i alla fall. 🙂 Jag såg 50 shades of grey för första gången och höll på att smälla av när jag såg slutet. QUE liksom? På mi instagram tyckte de flesta att jag skulle läsa böckerna, men jag har hört så många som blivit besvikna på filmen sen så jag tror att jag väntar till filmen kommer istället. Tänkte att nu när jag påbörjat att kolla filmerna så känns det synd att förstöra resten av filmerna genom att läsa böckerna. Har du läst böckerna?

Du, här kommer de sista månaderna på året som gått.

SEPTEMBER:

milo skatepark

Milo nötte på rejält i dessa skateparker. Han blev riktigt duktig innan sommaren var över. VI tog vara på sensommardagarna och lyckades få till några riktigt härliga vistelser där.

mamma och pappa 2

Vi besökte Eskilstuna Zoo ytterligare en gång. Fick med oss både mamma och pappa och syrran och Pierre. Skitmysig familjedag på alla sätt! Pappa som skadade sitt knä vid en fallolycka var så tapper och så stark, pallade en heldag på Eskilstuna Zoo liksom.

bröllopsdag 3 bröllopsdag 4

Vi firade en helt magisk bröllopsdag i Örebro. 

mamievent göteborg 2

Flög ner till Göteborg med ett gäng underbara tjejer. Så stolt att jag fixade att flyga igen. Vi hade en helt fantastisk supergrym resa i Göteborg. Bilder därifrån hittar du HÄR.

plåtning Love ForevevrDessa skönheter stylade och sminkade jag inför en Love Forever plåtning.

maddes lägenhet

Med en herrans massa hjälp och härliga människor rustades Maddes lägenhet som en stor överraskning.

OKTOBER:

  

VARDAGSPULS var här och spelade in sitt inslag. 

  

Jag ställde upp i blogg och Konditorduellen och kom TVÅA!!!!!

  

Vi åkte på en superhärlig kryssning. 

  

Vi var på en grym preopening på Andys Lekland

  

Milo övervann äntligen sitt motstånd mot ansiktsmålning. På skolans halloween disco gick vi all in. 🙂

NOVEMBER:

carro och jag 2

En utav årets härligaste kvällar spenderades hos Carro och Tobbe.

målningar

Jag presenterade några av mina målningar för första gången. Jag har redan flera stycken som är intresserade av att köpa. Så fantastiskt!

cia och sussi

Vi fick äntligen ihop en tjejdejt med tjejgänget från ”way back”.

milo tänder tändsticka 2Det blev äntligen dags för FÖRSTA ADVENT, som jag längtade och väntade! ♥

December har vi i så färskt minne så den behöver ingen närmare presentation! 🙂

DU, berätta gärna om din nyårsafton om du orkar?! Var den bra?

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
J
J
8 years ago

Hej o god fortsättning! Min nyårsafton var bra efter de förutsättningar som fanns. Jag firade själv o trivdes bra m tv.n, en underbar vän dök upp m förrätt o efterrätt som smakade underbart. Jag valde själv att vara solo behöver läka ihop i själen litet. Tack för din fina blogg!! Har tipsat en kollega om dina glutenfria tips o hon är lyrisk, nu kan hon också äta gott!! Kram till dig från mig!!

Malin/ Fredagskakan
8 years ago

God fortsättning!! Jag hade en riktigt fin nyårsafton. Firade med tjejgänget som nu vuxit med flertalet män och barn, så det var sex barn, alla under 2,5 år och tolv vuxna. Det blev en väldigt härlig kväll även om man vid dessa tillfällen känner sig lite utanför på någotvis när man varken har man eller barn.
Önskar dig ett riktigt fint 2016!
Stor kram

Nästa inlägg

Nyårsafton i bilder

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x