Nyårsdukning

Godmorgon!

Jag har varit vaken sen kl 7 i morse. Jag drack ett glas bubbel igår så jag är absolut inte bakis. SKÖNT idag kan jag säga. 🙂 Vi hade en fantastisk kväll ur matsynpunkt igår. HERRE-MIN-JEE så god maten blev alltså. Jag är så nöjd och stolt om jag ska vara ärlig. Det är häftigt att lyckas laga så god mat till just nyårsafton och till sina fina vänner.

Jag måste nog dela upp inläggen idag så att vi tar en sak i taget. Haha….min sista del av årsresumén kommer in idag. SÅ dagens blogg kommer handla om både förra året, dukning, mat och nyårsfirande. Nu ska jag börja med att visa min dukning. Den blev riktigt fin och tål att visas lite bilder på.

IMG_5633 IMG_5636 dukning_nyårsafton_guld_vitt_svart mateus_tallrik_proslin_keramik_nyårsduking_dukning nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin dukning_inspiration nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin

Tallrikarna är mina Mateus tallrikar som jag bara älskar! Det finaste som finns i keramikväg tycker jag. Sedan sydde jag om tygservetterna jag köpte på IKEA. Klippte bort den gråa delen och sydde ihop dom. Knöt sedan ett presentband runt. Passade så fint till de guldiga assietterna.

IMG_5639 IMG_5641 IMG_5647 IMG_5651 nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin_guldsprayade nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin_rosor_guldspray

Det blev mina favoritrosor till dukningen. Sprayade lite burkar i guld och fyllde även dom med rosor. Älskar rosor. Det är så otroligt vackert! Det passade förvånansvärt bra med dessa rosa/grön/vita rosor till gulddukningen.

nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin_stjärndekorationer IMG_5644 IMG_5648 IMG_5656 IMG_5657 nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin

Jag pysslade ihop en stjärndekoration som jag hängde i vår ljuslampett i taket. Tog bara guldigt presentsnöre och klippte ut svarta stjärnor som jag klistrade ihop med bandet emellan.

nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin nyårsdukning_inspiration_dukninig_guld_vitt_tygservett_mateusporslin_larabohinc_skultuna

I mitten på bordet hade jag en ljusslinga i guld som är batteridriven. Den köpte jag för halva priset. TIPS! Köp juldekorationer på halva priset nu så har du massor med fina dekorationer att använda till t ex dukningar och sånt. Den här ljusslingan kommer jag definitivt att få användning av vid flera dukningar.

Det var dukningen det! Nästa inlägg ska handla om vårt firande! Vi hörs sen igen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
8 years ago

Vilken underbar dukning. Blir så avundsjuk på er kreativa människor

Nästa inlägg

Chokladmaränger!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x