Allmänt

Chokladmaränger!

chokladmaränger

Hur går det för er?

Ja här är det fullt upp, hinner inte lägga in några bilder på dukningen tyvärr men imorgon kommer jag ha all tid i världen. 🙂 Har just gjort ett litet fat med chokladmaränger som vi ska ha till min hemmagjorda glass. Åh, kolasåsen är ”to die for”. I ett litet ögonblick kände jag mig som att jag kanske borde bli kock, eller söka till sveriges mästerkock? Haha… men sen kom jag på att jag fåttstorhetsvansinne eller bara lyckats med menyn sådär härligt bra. Sen har vi ju faktiskt inte smakat på maten ännu….återkommer om det. 😉

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers