TRERÄTTERSMENY TILL NYÅRSAFTON

Förslag på NYÅRSMENY

 FÖRRÄTT:

sparris

Smörstekt sparris med parmesan och rostade pinjenötter, recept HÄR

VARMRÄTT:

prosciuttolindad_kycklingfile

Prosciuttoinlindad kycklingfile

RECEPT 4 personer:

4 kycklingfiléer
4 skivor prosciutto
2 dl créme fraiche
2 dl grädde
1/2 msk rosmarin
2 msk balsamvinäger
2 tsk soya
2 msk kycklingfond
Salt & peppar

Gör såhär:

Linda in kycklingfiléerna med prosciutto. In i ugnen på 225 grader i ca 20-30 minuter. Blanda under tiden såsen till kycklingen. Ha i créme fraiche, grädde, rosmarin, balsamvinäger, soya, kycklingfond och salt och peppar. Häll i denna såsen över kycklingen när kycklingen börjar bli klar och låt såsen puttra med ca 10 minuter. Servera med hasselbackspotatis och en grönsallad, gärna med fetaost.

DESSERT:

daimpannacotta

Mjölkchokladpannacotta med daim, recept HÄR.

 

Gillar du receptet blir jag jätteglad om du klickar i hjärtat till höger under detta inlägg.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
ADC14E9E-FB8A-4E1E-8805-289B0403B0A9

Nästa inlägg

NYÅRSMENY

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x