Julen 2015Vänner

Friends forever

Men HEJ!!!

Saknat er och bloggen. Jag tog en relativt oplanerad ”day off” igår, men då det var jul och vi haft fullt upp och jag känt mig lite trött och sliten så var de i ärlighetens namn riktigt skönt att släppa allt en stund. Glad i hågen och efter många timmars sömn studsade jag upp i morse och tänkte jag skulle blogga innan familjen vaknade och kom ner. TJI fick jag, hela vår sajt verkar ha legat nere så det blidde inget av med det. NU lyckade jag äntligen komma in på bloggen här.

Tänkte börja dagen med att berätta om vårt härliga besök vi hade hemma igår.

vita_tulpaner vita_tulpaner vita_tulpaner vita_tulpaner_rund_vas vita_tulpaner_rund_vas IMG_5476

Vi började dagen med att handla. Jag ville köpa rosor men det fanns inga kvar. Det fick bli årets första tulpaner här hemma, det var välfyllt av tulpaner kan man säga. Vasen har jag fått av Thedde i julklapp, älskar den! ♥

recept_blåbärsmarmeladIMG_5498 recept_blåbärsmarmelad

Gjorde egen blåbärsmarmelad. Typ det enklaste man kan göra själv, du ska få recept sen. Bakade också min galet goda och saftiga glutenfria limpa. Recept HÄR. 

IMG_5499 IMG_5500 IMG_5502 IMG_5517 IMG_5523 IMG_5524

Jag dukade upp med afternoon tea åt oss alla tills Fredrik och Carro skule komma med sina familjer. Jag gjorde trekantssandwiches med mitt bröd, sen gjorde jag en galet god laxröra till den. Jag bakade glutenfria scones. Sedan blev det en saffranskaka  med lingongrädde och riktigt kladdiga brownies. Allt var glutenfritt. Till sconesen var det hemmagjord blåbärsmarmelad och cream cheese. Jag gjorde också en brieost med honung och fikon på. GÖTTIGT!

IMG_5513 IMG_5526 IMG_5527 IMG_5528 IMG_5531 IMG_5532

Happy day! ♥ Det är det med dessa människor! 🙂 Hjärtat gör frivolter av fina människor. Dom här vill jag ska vara i mitt liv för alltid. Energi, glädje, allvar, lycka, framtidsplaner, ungar, hela sverige bakar, blogg, instagram, familj, middagsplaner, hög, lågt….alla ämnen får plats när vi ses och umgås. Fredriks blogg hittar du  HÄR, Carros blogg hittar du HÄR!

Underbart! Det blev en väldigt mysig eftermiddag kväll igår. Idag är det en slapp dag. I eftermiddag ska vi till mamma och pappa och äta lite. Sen är det inte mycket mer planerat. Jo, Tony ska gå på Star Wars med sina bröder. Jag har aldrig sett en endaste utav dom filmerna så jag stannar hemma i stugvärmen. Idag ska det snöa hörni, Milo är lyrisk…. Men det ska ju inte stanna kvar tyvärr, men det kan ju vara kul att få se den i alla fall.

Du, nu ska jag vara en bloggare som ni är vana att se mig så vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

Kommentarer

 1. Jessica

  Hej!
  Jag brukar inte kommentera på bloggar men din är verkligen härlig, du bjuder på dig själv och verkar så ärlig. Roligt med glutenfria recept då jag har en son som har celiaki.
  Blev sugen på laxröran – kan du berätta vad du har i den?

 2. Lotta

  God fortsättning Nina!!Din blogg är ett måste varje dag, tack för allt du delar med dig!!♡Snälla du, sitter du inne på en god räkröra?!Tänkte den traditionella förrätten toast skagen till nyår!Kramar

 3. Svahnholmen

  Här i Mölndal var det vitt av snö närbild vaknade men nu har det mesta redan regnat bort. Hann dock med ett par åk i pulkabacken och snögubbsbygge på fm. Mannen och stora drog in till Göteborg för reashopping och jag och lilla ska på kalas på bushuset! Ha en fortsatt skön söndag!

Visa alla 9 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers