GodnattJulen 2015

Uppesittarkväll! 

 

Hej fina ni! 

Här sitter vi och uppesittarkvällar. Jag har gjort egen sill och nu står Tony och gör Jansson. Jag kollade på klockan för 45 min sen och ba:

”Va, är jag fortfarande vaken?” 

Å det var jag…haha! Helt slut är jag, men snart ska jag gå och knoppa så jag orkar upp för att åka på den traditionella fikaturen med min pappa. Det har vi gjort nu i många många år. En mysig tradition som vi håller fast vid. ÄLSKAR’T!

Som du ser så spelar vi Bingolotto. Vi har suttit och skrikit här och trott att vi ska vinna.

 

Kolla bara? Här fick jag alla utom nr 20 tidigt i spelet. Alltså…. Man är säker på att nu jäklar i min lilla låda blir det bil till Hermansenskan. Ööööööööh….. Ja, och då hör man BINGO på TV:n. Snark! Man var inte ens i närheten visade det sig.

Skitspel! 🙁

Vi har ätit pizza här för att balansera upp julmaten. 😉 Vi har ett ställe här som har jättegoda glutenfria pizzor. Sen har jag festat till det med Cola light som jag typ aldrig dricker längre. Wow, såååå gott det var!

Nu ska jag tvätta av mig sminket och gå och sova. Ska bara preppa julstrumporna till barnen till imorn bitti. Milo kommer förmodligen vakna alldeles för tidigt och vara laddad som helskotta, bäst att vara beredd! 🙂

Fina du! Hoppas du har en mysig kväll. Att du mår bra och har en härlig känsla i bröstet. Jag kommer som jag alltid gjort att blogga lite även imorgon. Om du inte kikar in imorgon så vill jag önska Dig en riktigt GOD JUL. Försök att njuta av dagen. Tack för att du läser här hos mig!

Kärlek & kram Nina ❤️

Kommentarer

  1. Synnöve

    God Jul till er alla <3 Ha en riktigt mysig jul med familj, släkt och vänner.
    Här vaknade jag tidigt och gick upp och kokade julgröt. Många varma kramar till er alla.

  2. Lisa

    GOD JUL Nina! Ha nu en riktigt härlig julafton och ta hand om dig själv och dina nära! Kram från Lisa (som övergett Hallstahammar och dragit norrut till snön med kidsen :))

Visa alla 15 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers