Julen 2015Verkligheten

Inte mycket glitter och julefrid här inte…

Hej på er…. Ja fifan, stressigt blev det ju såklart ändå. Här är det allt annat än puttrande glöggpannan och vita skira bilder på nån ljusstake och gran. Inte heller några perfekt inslagna paket och perfekt städat.Tänkte bjucka på en status såhär dagen innan julafton.

 

Ser ni att det är lite av kaos här? Frukosten framme….har haft massa folk på frukost sådär spontant som det kan bli. Allmän röra nu, ska göra klart allt hemma idag och håller samtidigt på o tvättar. Ska ha den röda klänningen på julafton och kom på att den behövde tvättas. Jo men tur jag kom på det nu och inte imorn.

 

Katten kom in med bajs under ena tassen, hoppade upp i mitt knä och skitade av sig. Skulle göra rent, katt rev…. Aj, blod. Göra rent med sprit så man inte får infektion. T-shirt i vägen, men ändå. Nina nojjig!

 

Lite av klapparna. Panik, flera saker har inte kommit med posten. Ledsen för det….det bästa har inte kommit och jag funderar på hur jag ska göra nu? Rita på papper vad det ska vara? Skriva ut en bild? Fan!

Satte mig ned nu. Blev lite irriterad nyss så då är det bäst att landa lite. Blir lite less ibland, det blir väl alla nångång…kanske lika bra att bli irriterad idag och inte imorn. 😉

Hur gick det med löken då? Nä, det funkade inte på mig. Kanske ska jag testa finhackad utan att den ligger i vatten? Har nämligen hostat på här trots lök vid sängen…. Såhär såg mitt nattygsbord ut i morse. Haha!

Japp, inte mycket glitter och glamour här just nu. Ska sätta igång och städa här…som fan. Ska hinna baka också men vet inte hur tiden ska räcka? Aja…. Ska bli klar med så mycket som möjligt nu. Hörs snart igen! ❤️

Kommentarer

 1. Anne

  Skönt att fler inte har det perfekt så här i sista minuten. 🙂
  Men istället för att stressa runt med alla måsten kommer vi faktiskt att göra bara sånt vi tycker om / som verkligen ger nåt och sedan ska vi bara mysa.
  Oh boy, gissa om jag har fått träna med mig själv för att kunna göra det. Hade jag aaaaaldrig kunna drömma om för några år sedan.
  God Jul på dig!

 2. Kajsa

  Inget ont om huskurer men om de inte hjälper så har Apoteket Bisolvon-tabletter receptfritt. Det har hjälpt mig sista tiden då den envisa rethostan blossat upp plötsligt. God Jul!

 3. Lena

  Underbart att se lite sund röra innan jul, påminner om mitt egna hem!! Lite sura ungar på det så är allt perfekt. Hursomhelst det blir bra till slut. Som hypokondriker önskar jag mig bara en sak !!! God jul och gott nytt år till dig och din familj.

  Hoppsan hunden ska ju badas och fönas oxå …. sen är jag klar 😉

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers