Dagens TIPSJulen 2015

Juloutfit

Har du din juloutfit klar?

Jag vet av erfarenhet att sånt här brukar vara sånt som jag kommer på alldeles för sent. Oftast har jag redan inhandlat kläder både till barnen och kanske nån skjorta till Tony när jag kommer på mig själv. Är inte det lite typiskt? Oftast då så har jag tagit något som jag redan har hemma i garderoben och bara kastat på mig. Jag tror att det finns några av er som känner igen sig! 🙂

nina julDet här är en jul för några år sen. Barnen har nya skjortor och jag i mitten med en gammal kofta som jag slängde över en tunika i svart jag också hade haft i 150 år. Haha… inte för att julen blev sämre men detta är sååå typiskt mig faktiskt. 🙂 Vi får se om jag lyckas i år? 😉

Här nedan har jag gjort några collage, några jul-outfits collage. Lite inspo för andra julstressade där ute.

juloutfitHalsband Tommy Hilfiger HÄR, Örhängen Tommy Hilfiger HÄR, Klänning HÄR, Skor HÄR

juloutfit 2

Klänning HÄR, Halsband HÄR, Örhängen HÄR, Skor HÄR.

juloutfit 3

Klänning HÄR, Halsband HÄR, Örhängen HÄR, Skor HÄR

juloutfit 4

Klänning HÄR, Klocka HÄR, Örhängen HÄR, Skor HÄR, Väska HÄR, Armband HÄR

Här har du lite härligheter att sätta tänderna i. På julafton och på nyårsafton tycker jag att man kan få gå all-in när det kommer till smycken t ex. Jag ska ha klänning i alla fall, det har jag bestämt. Har köpt en men är så tveksam på den så vi får se. Måste nog snart bestämma mig i alla fall. I år ska jag i alla fall försöka ha outfiten klar innan julafton är här. 🙂

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers