Julen 2015

Julklappstips för män

Jag tycker i alla fall att det är svårt med julklappar till Tony, alltså….han önskar sig sällan nånting. Han har det han behöver säger han men å andra sidan tackar han aldrig nej till kläder. Kläder är också sånt som är uppskattat och det går att byta om det inte skulle passa…. Jag satt ihop lite snyggt & blått. Fick inspo med det nu och känner att det är en jäkligt fräsch färg alltså! Sen kan man kanske kosta på lite extra när det är julklapp, t ex köpa en lite dyrare skjorta eller kanske ett par lyxigare långkallingar som dessutom är riktigt snygga!

julklappstips män

Ralph Lauren skjorta HÄR, Björn Borg kalsonger HÄR, Cheap Monday chinos HÄR, Hilfiger Denim halsduk HÄR, Hilfiger mössa HÄR, Ralph Lauren Skor HÄR, Tiger plånbok HÄR.

På nåt sätt är det synd att Tony läser här för jag kan ju liksom inte hålla nånting hemligt för honom då. Alltså, visst….jag kan ju tipsa hejvilt men jag kan inte säga vad jag ska klicka hem av följande här ovan. 🙂 Jag älskar ju allt hemlighetsmakeri inför julafton. Det är ju halva grejen att man får vara hemlig och dölja saker tills det är dags att öppna paketen. 🙂

Jaja, hörrni…. nu får jag lov att sluta. Snart dags att bege sig mot Sthlm och vår härliga mingelkväll med Love Forever. Ska ta med mig kameran och ta massa bilder såklart.

Kommentarer

  1. Agneta

    Vilka härliga bilder du har på Milo. Julen 2010 du länkade till när Milo springer med en glass. Jag älskar såna bilder.Kram

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers