Happenings

Hemma igen! 

Hola chicas! 😉

Ligger hemma på soffan nu efter en riktigt mysig och energigivande kväll. Har tagit massa bilder men tänkte blogga mer om allt imorgon. Nu ska jag komma ned i varv så jag kan somna gott sen. Det är ju sent för tanten detta, herreminjeee liksom!

 

Jag fick äntligen ”catch up” med min fina Sofia! ❤️ Sen fick jag träffa alla andra fina tjejerna, men som sagt. Mucho bilder imorgon!

Blev jag spansk helt plötsligt…. 😀

Hoppas Du mår bra och har en mysig kväll! ❤️

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers