Godmorgon!

Godmorgon!

Här är det tidig morgon utta helvittinen…. Jag och Milo är uppe och i full gång redan. Han hade en hemsk dröm så vi började med att prata om den. Han drömde att jag blev påkörd av tåget, han hade gråtit i drömmen. Lilla hjärtat! ♥ Usch, hans första gång som han minns en sån hemsk dröm. Så nu har vi pratat om döden, du vet det där snacket som man förr eller senare måste ta med dom, vi har nuddat vid det tidigare då de läste ”Bröderna Lejonhjärta” i skolan. Det här med att vi kopplat ett larm har också väckt lite funderingar så nu har vi pratat om det också. Kanske var det också därför som mardrömmen kom? Det gäller att försöka prata och förklara på hans nivå, det kan vara svårt men jag brukar tänka att jag svarar på de frågor som kommer och förklarar inte mer ingående än så.

IMG_4311

Nu sitter han här bredvid mig i soffan och kollar barnprogram. Min lilla Tusse! ♥

IMG_4315

Hörrni, nu är det tantvarning på riktigt här förstår ni! Fasen, krämporna vet inga gränser alltså. Jag har haft lite ont i min vänstra fot, det har kommit smygande har jag känt. Jag har liksom haft ont i benet i trampdynan, den under storttån. Jag har tummen där på bilden, mest underifrån. Sedan började det sprida sig, så nu har jag haft ont ända upp på knylan i fotleden, på insidan alltså. Det känns som att jag behöver ett hålfotsinlägg, som att jag belastar fel liksom. Jag har gått mycket i bara strumporna hemma, du vet bakat, städat och fejjat. Vi har rätt kalla golv så jag tror att de kanske gjort saken värre. Igår då så stövlade jag in på en skobutik här i vår lilla småstad. Berättade för den väldigt trevliga och duktiga expeditkillen hur det låg till och han rekommenderade mig ett hålfotsinlägg, precis som jag trodde. Mina symtom lät precis så tyckte han. Man brukar få ont ända upp i benet sådär som jag har om man belastar fel och behöver mer stöd. Ja, jag säger ju att det är tantvarning här nu….

IMG_4309 IMG_4307 IMG_4306 IMG_4305

Så nu har jag investerat i hålfotsinlägg OCH ett par sköna tofflor ifrån ICA Maxi. Haha….  Jo men jag tänkte att jag ska ha dom så mycket som möjligt. Dels så har jag dom i skorna som jag har på  mig när jag är ute, men behöver också ha mer stöd när jag går här hemma. Så nu sitter jag här och skriver till dig i dessa sköna tofflor med värsta sköna skinnsulorna i. Varmt är det också! Expeditkillen trodde det skulle ta ett par dagar innan det blev bättre. Han förklarade också att alla de som jobbade i skoaffären gick i såna ilägg i skorna för att de gick så mycket. Skulle inte mitt bli bättre på några dagar tyckte han att jag skulle göra en sån fotanalys, så vi får se vilket håll det går åt? I alla fall, mitt tips är att man ska vara rädd om sina fötter. Dom ska bära en många år till så rätt avlastning och stöd är nog en riktigt bra inevestering. Så ett bra ilägg i skorna kanske om man inte bara vill köpa fotriktiga skor.

black-friday-sign

HÖRRNI!

Idag är det Black Friday! Jag måste börja dagen med att tipsa dig om alla de galna priser som finns lite överallt nu.. SÅ håll i dig nu, missa inte om du vill fynda tänker jag.

beautyplanet

Beautyplanet har vilda erbjudanden. T ex så kan du köpa 2 presentaskar och få den billigaste för halva priset. TIGI Tweens (stora tvillingförpackningar schampoo och balsam från TIGI). Alla deras eerbjudanden gäller till 23.59 inatt.

ellos

Ellos har en stor BLACK FRIDAY kampanj med nästan 1000 produkter som är rabatterade upp till 50%. Allt från kläder till inredning.  HÄR hittar du hela deras kampanj!

lekmer

Lekmer har massor med erbjudanden, nya dealer fredag, lördag och söndag så dom kör hela helgen. Dessutom kör dom fraktfritt hela helgen om du anger kod BW15. Under den HÄR länken hittar du Lekmers alla dealer som pågår under hela helgen!

boozt black friday

Boozt har BLACK FRIDAY deals så det står härliga till, allt det hittar du HÄR. 

nelly balck friday

Nelly kör 20% rabatt på hela sortimentet om du anger BLACK20 som kod. Du klickar dig in HÄR. 

Nu ska jag sätta igång med morgonbestyren här. Frukost ska fixas och kläder plockas fram. Alla ska iväg på sitt och fredagen ska kickas igång. Jag känner mig så hungrig så jag måste äta massor med frukost tror jag. Mitt hembakta bröd är slut dock så jag måste baka nytt, godaste brödet ever är det. Sen gjorde jag glutenfri blåbärspaj igår. Smaskigt var det, jag åt också…. gjorde ju en form av thanksgiving middag här hemma igår och då fick det bli efterrätt också. Du ska få receptet på den sen!

Hör sen igen, ha en fin FINFREDAG! 🙂

(adlinks)

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
8 years ago

Usch usch, mardrömmar är inte roligt :(. Hoppas Milo får sova bättre i natt!
Men du, inte är väl ilägg tantvarning heller :-). Och fotriktiga skor har jag hittat massor av snygga, mina fötter skulle avsky mig om jag köpte skor på t.ex Skopunkten. Jag förlitar mig helt på skinnskor med fotriktiga sulor, men ändå med klackar. Tex både Clarks, Gabor, K.Cobler och faktiskt även H&M har snygga skor som funkar fint på onda fötter. Tyvärr blir ju prislappen något högre men jag har nog blivit så tant att jag är tvungen att investera så numera.

Ha en mysig advent, vet ju att du älskar den här tiden på året 🙂
KRAM <3

Marie
Marie
8 years ago

http://uppochhoppa.se/lopning/trana-dina-fotter/

Personligen tror jag att det är bättre att försöka stärka fötterna än att avlasta dem ytterligare just eftersom de ska bära en många år framöver. Eller att komplettera inläggen med träning så länge det gör ont. Småmusklerna aktiveras bra om du tex står på ett ben när du borstar tänderna.

Niiinis
Niiinis
Reply to  Marie
8 years ago

Bra tips det där med stå på ett ben, det ska jag börja med!

Kina
Kina
8 years ago

Är på jakt efter tofflor och ska till maxi idag tack för tipset! Ha en fin finfredag du med. 🙂

Helene
Helene
8 years ago

Jag har också haft stora problem med fötterna, även om foppatoffeln är ful så är den bästa bästa hemma mot hårda golv (vi har bara klinker). Inlägg har jag med men bara i uteskorna.

Kina
Kina
8 years ago

Nu har jag varit på Ica maxi och köpt tofflorna. Jäklar vad sköna dom var och billiga! Tack för tipset!

Nästa inlägg

Blå tossor – Smurffötter

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x