GodmorgonKonst

Mitt första konstverk….

  
Hon är klar!

En sneakpeek på mitt konstverk. Hörrni, jag har varit totalt uppslukad av min målning. I morse vaknade jag 03.20 och låg och drog mig en stund, läste igenom några bloggar men sen blev suget att måla så starkt! Jag var bara tvungen att gå ned, tända upp och sätta igång. Så typiskt mig detta. När kreativiteten är igång så är jag typ ”nuts”. Jag bara måste måste måste…. 

Nu är jag kär i henne! Hon i min målning. Hon är så fin på nåt sätt… Målningen heter ”She’s got the world in her hair”. Alla kommer heta nåt, bara för att namnet bara kommer till mig så då måste den heta nåt. 

Jag törs inte visa henne, än. Känns som en bebis som jag inte riktigt vill visa ännu. Rädd för att nån ska tycka nåt om henne som jag blir ledsen över. Ja, det här låter säkert helt sjukt men det är så det känns. När hon fått tillräckligt med kompisar kan hon visas ihop med dom andra. Galet bara om jag ska känna såhär för alla målningar, som att dom är mina bebisar? Pallar man då att visa dom? Haha….  

Kommentarer

 1. LIVSGLITTER

  Vilken otroligt härlig blogg! Hittade precis hit, sitter och kikar runt på lite olika portaler som har med familjeliv att göra, vet inte riktigt var jag hör hemma nämligen…fniss…men ialf, känner igen mig sååååååå himla mycket i den där kreativa kaoset, ofta är det nattetid det sätter fart! Ha en fin lördag, kramar Louise

 2. Sofia

  Förstår dej fining.. <3 <3 <3
  Sina egna målningar är något alldeles speciellt som man är rädd om. I de speglas en själv på många sätt.
  Det är verkligen terapi att måla och jag är så glad att jag fått med mig många vänner att börja teckna & måla.
  Men när det kommer att visa upp dem så kan man vara lite rädd. De är ju " våra små bebisar" ;)) Och man kommer alltid ha ett speciellt förhållande till dem. Det kan låta tokigt men så är det.
  Jag har sett din målning & den är jättefin. Ett stort steg att visa men du klarar det ,som så mycket annat !!!
  (( Vi måste ha målarkvällar . Skulle vara så kul !! ))
  Hoppas vi ses snart
  Stor kram

 3. Pernilla

  Vill se mer!!! Bara av att se den lilla sneakpeeken, så kan jag lätt säga att jag utan problem skulle kunna pröjsa för en tavla gjord av dig! Älskar färgerna! <3

 4. Therese

  Åh,den ser ju helt fantastisk ut( det lilla man ser, som många andra sagt) ser ju ut till färgerna att vara en energiklick..man blir ju glad av färger 🙂 häftigt namn med! ❤

 5. Mia

  Hur kan något skapat med känsla och kärlek någonsin bli fult?….. Tror den är helt fantastisk! Det är verkligen härligt att se att du använt dig av så mycket färg 😉
  Hoppas du har en härlig FINFREDAG (den 13e) 😀

  KRAM <3

  1. niinis
   Niiinis

   Ja egentligen – men man blir sårbar på nåt konstigt sätt. Kanske för att jag är rookie…. 🙂

   Tack detsamma!

   KRAM ❤️

 6. Satsumas

  Gooood morgon! Lyx att få egentid på morgonen! Morgonen är den bästa tiden för att bara vara sig själv och göra det man tycker om. Även om jag inte är en morgonmänniska så uppskattar jag mer tiden på morgonen innan man måste till jobbet mer än kvällen, just för att man är pigg och är mer till freds efter att ha legat i ”dvala” i ett par timmar under natten. 😛 Om jag kliver upp i rimlig tid brukar jag slå mig ner med en bok och läsa innan jag måste dra igång dagen på riktigt.

  Konst är så extremt subjektivt men det är bra synd att det existerar personer som bara måste uttrycka sig negativt på nätet när det finns det utmärkta alternativet att hålla tyst.

 7. Sussi Nilsson

  Wow! Jag är så nyfiken så jag spricker. Det ser ju helt fantastiskt ut (det lilla man får se). Hoppas du snart vågar visa och om nån säger nåt negativt så tyck bara synd om dom, det handlar bara om avundsjuka från deras håll. Ha en underbar fredag. Kram!

Visa alla 20 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers