Godmorgon – kika in i vårt sovrum!

Godmorgon!

Jaha, förkylningen kom och tog mig. Har nyst (eller prosat som Milo säger) hela morgon och nu rinner snoken och halsen gör ont. Huskurer som inte är starkt för magen emottages tacksamt, klarar absolut inte ingefära eller vitlök just nu. Har druckit varmt honungsvatten här på morgonen i alla fall och ska fortsätta gurgla saltvatten.

Lovade er ju bilder ifrån vårt sovrum igår. Jag har haft lite fixardagar där, jag har bl a möblerat om och gjort om lite för att få det mysigt. Tycker att jag lyckades riktigt bra faktiskt, det känns typ 100 ggr mysigare nu.

IMG_3252 IMG_3263

Jag har läst på om FENG SHUI för att försäkra mig om att det är ok att ha sängen under sängen. Det är alltså helt ok, inte optimalt men igen fara alltså. Nu med facit i hand så sover jag sämre på currykors än under fönstret. 🙂 Milo har sin säng i vårt rum, tur vi har stoooora rum på vår ovanvåning så vi får plats. Jag har fått gnugga mina inredningsknölar hårt för att få till det, än är jag inte helt nöjd men ska bannemig bli. 🙂

sängen_under_fönstret inredning_sovrum sovrumsinredningGardinerna löste jag genom att slå en knut på dom bara. Sen pysslade jag ihop en liten krans som jag hängde upp i fönstret. Det är en kvist som jag köpt på Rusta som jag gjorde om bara. Busenkelt. Vi har ju ett gammalt hus så jag vill liksom behålla den känslan till en viss del. Påslakan och överkast är från IKEA. Påslakanen finns i grått och blått tror jag, vi har de gråa. Posterserna på väggen och i tavlan är från Desenio. 

IMG_3251 IMG_3268

Är sååå nöjd med påslakanen verkligen. Älskar knapparna som syns sådär. Vi har ju dessutom duntäcken numera så det är riktigt gosigt i vår säng.

IMG_3256 inredning_guld inredning_gulddetaljer_sovrum

Nu när vi flyttade bort sängen från väggen fick jag plats med en byrå där istället. Den här byrån är en 50 tals byrå i sån träfärgad teak som jag målat om. Älskar den! Uppepå har vi lite gulddetaljer som jag pysslat själv. Stjärnan har jag gjort själv och sprayat den randig och satt runt en ljusslinga. Döskallarna är lila KOSTA BODA ljushållare från början som jag sprayat. Vasen var vit från början och där ser ni även kvisten som jag gjorde om till en krans, det här är den andra kvisten som jag sparade. På bordet har jag en liten bok som jag berätta mer om vid ett senare tillfälle. Trasmattorna bredvid sängarna är från Rusta. Korgarna under byrån är från IKEA.  Den svarta lyktan är från Rusta.

inredning_sovrum_desenio_rusta sovrum_village_candle_nattygsbordNattygsbordet (brickbordet) är från Rusta. Nattlampan heter KVART och är från IKEA, tror inte just denna supermodell finns kvar. Den som man kan skruva fast lite varstans. Doftljuset är från Village Candle och doften heter Cherry Blossom (SÅ GOD),  massor med Village Candles hittar du HÄR. 

inredning_desenio inredning_sovrum IMG_3267

Jag köpte en redig svart krok att hänga upp en lykta och ett litet nattlinne i. Bredvid har jag en tavelhylla med en inramad Desenio poster och min egengjorda skylt med godnatt på.

Det var vårt sovrum det! Kanske kan jag bidra till lite sovrumsinspo! 🙂 Nu ska vi snart pyssla jag och Milo. Jag har lovat honom lite pyssel idag och han håller (i vanlig ordning) på att tjata hål i huvudet på mig. Ingen bra kombo det här med att vara hängig och ha en energisk 6 åring vid sin sida som BARA VILL GÖRA MASSA SAKER hela tiden. 🙂 Vad är det för fel med att ligga under en filt hela dagen och bara kolla film?! 😀 😀 😀 😀

Vi hörs snart igen! ♥ Om jag får tillåtelse…. 🙂 Tur jag har förinställt lite inlägg idag då jag visste att vi skulle vara lediga några dagar nu så ni har att läsa, lite sminktips blir det bl a om conturing och shading (det hetaste på sminkhimlen just nu) och så lite recept. Ha en fin dag nu hörni, och kom ihåg att dela med er av era huskurer mot förkylningar om ni har några! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
B-M
B-M
8 years ago

Ni har supermysigt i ert sovrum! De där påslakanen har jag också spanat på, så kanske ska jag slå till vid nästa IKEA-tripp 🙂
Ha en härlig dag och krya på dig! Kram

Katarina
Katarina
8 years ago

Ser fint ut! Mysigt med lamporna. Hoppas kakelugnen fungerar =)

Kina
Kina
8 years ago

va fint du fixat till sovrummet! Mysig värre. Fina påslakan du köpt. Köpte påslakan set i satin på Ikea förra sommaren ”gäspa” heter dom och så klart blev det turkosa. Har aldrig haft så sköna lakan,och dom har tvättats en gång i veckan och är lika fina fortfarande. Ser att vi har lika sänglampor. Ha en mysig pysseldag .

Annsys
8 years ago

Jättefint i sovrummet! Tips vid ont i halsen är timjan. Ta torkad eller färsk i resultat och varmvatten och sen honung i. Det och ingefära brukar jag ta när jag är förkyld. Men hoppa ingefäran om magen inte pallar. Krya på dig! Kram

Nästa inlägg

Ledig dag med kidsen

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x