Middagstips

Lövbiffsgryta med pressad potatis

kryddig gryta

Dagens middagstips!

Den här grytan är snabbt fixad och vädligt god och smakrik.  Passar lika bra som fredagsmys middag som vardagsmat.

INGREDIENSER:
800 g potatis
500 g lövbiff
1 msk smör
2 dl vatten
2 dl creme fraiche
2 msk soja
2 msk fransk senap
4 st soltorkade tomater
1 dl syltlök
2 msk persilja
3 dl haricots verts

Gör såhär:
Skala och koka potatisen. Strimla köttet och bryn i smör i en gryta. Krydda med salt och peppar. Häll på vatten och låt koka upp. Sänk värmen, rör i creme fraiche, soja och senap. Låt det puttra ca 10 min. Strö över strimlad tomat, syltlök och persilja. Servera med pressad potatis och haricots verts.

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers