MammahjĂ€rtat ♄

 

 

Ja, det blev kramkalas nĂ€r vi kom hem till svĂ€risarna. Lite lantis-skitig och superhĂ€rlig sĂ„dĂ€r. Åh, Ă€lskade lilla unge! ♄

IMG_0734

Borta vÀldigt bra men hemma bÀst. SÄ Àr det ju. SÄ underbart det Àr att komma hem nÀr man varit ifrÄn varandra. LÀngtan Àr hÀrligt tycker jag, att lÀngta efter nÄgon och sen fÄ ses kan vara det hÀrligaste av kÀnslor.

IMG_0740

IMG_0739

Ja, som sagt. Jag bokade bord Ă„t mig och Elliot ikvĂ€ll. Pinchos med sin underbara inredning. Som en riktigt rökig bar under Moluin Rouge…. LOVE IT! Ett bord för 2 med smĂ„ hjĂ€rtan. Det passade bra med lite kĂ€rlek.

IMG_0738IkvĂ€ll var det Elliot som var i fokus (bokstavligen). Det var första gĂ„ngen han testade Pinchos. Tror ni inte min Ă€lskade unge hade spart sig hela dagen för att orka Ă€ta riktigt mycket ikvĂ€ll. Ja men hur blir det dĂ„? Man orkar ju ingenting. 🙂 Tussen! Dock sĂ„ testade han 4 rĂ€tter sĂ„ det fĂ„r man nog vara nöjd med!

IMG_0742Ni som inte hört talas om Pinchos tidigare sÄ kan jag ju berÀtta att allt Àr tapas. AlltsÄ smÄrÀtter som vÀljer ifrÄn. Vi bÄda valde plakstek gjord pÄ oxfile.

IMG_0745

Det godaste som finns pÄ Pinchos. Sötpotatis som Àr friteras. Sjukt gott!

IMG_0748

Vi bÄda tyckte ocksÄ att plankan var FAB!

IMG_0743

IMG_0744Jag tog 3 rĂ€tter, en förrĂ€tt i form av chevre och rödbetor. Sen var jag tvĂ€rmĂ€tt. Elliot orkade med nöd och nĂ€ppe 4 stycken. SĂ„ det blev inget massĂ€tande som jag faktiskt trodde. 😉 Det blev en helmysig kvĂ€ll, Ă€lskar att umgĂ„s  pĂ„ tu man hand med barnen. Att ge sina barn egentid liksom. Man hinner prata klart med varandra och man fĂ„r ocksĂ„ landa lite tillsammans. Helst om nĂ„gon Ă€r lite ledsen t ex. Elliot Ă€r het ok, ingen fara sĂ„. Han Ă€r van som han sĂ€ger och jag kan inte hjĂ€lpa att mammahjĂ€rtat krossas Ă€nnu mer av dom orden. Att vara van vid nĂ„got sĂ„dant borde ingen behöva vara men jag antar att det efter sĂ„ mĂ„nga Ă„r blivit en vana. SOM jag fightats för denna unge alltsĂ„! Jag har till slut dragit nĂ€var i bordet i skolan och sagt att nu fĂ„r det fan rĂ€cka, och DET Ă€r inte likt mig ska ni veta! En period tog jag ur honom ur skolan för att det var ohĂ„llbart. Men jag har gjort vad jag kan, vad jag fĂ„tt för Elliot och vad jag förmĂ„tt. Försökt stĂ€rka honom som mĂ€nniska och individ, försökt fĂ„ honom att hitta en mĂ„lbild dit han siktat nĂ€r det varit som tyngst. ALLT DETTA FÖR ATT HAN VALDE RIDNING SOM SIN SPORT! Skulle kunna skriva spaltmeter om detta men har redan gjort det förut, dock sĂ„ tĂ€nkte jag Ă€gna ett helt inlĂ€gg Ă„t detta lĂ€ngre fram (sjĂ€lvklart alltid efter godkĂ€nnande av Elliot sjĂ€lv).

 Efter att vi Àtit fÀrdigt Äkte vi ut till min mamma och pappa och sa hej. Vi ville checka till pappas ben bl a. Han repar sig sakta men sÀkert pappsen vilket Àr otroligt skönt! Elliot skjutsade jag till en kompis han skulle hÀnga med en stund ikvÀll innan det var dags att komma hem och ta kvÀll. Söndagar fÄr man gÀrna komma hem tidigt och lÀgga sig sÄ man Àr nÄgorlunda redo för mÄndag och skola.

NÀhÀ, jag kÀnner mig sÄ nöjd med vÄr helg. Den gick dock vÀldans fort, SMACK sa det sÄ var det söndag. Men men, en vecka gÄr fort och trivs man med sitt jobb gÄr det Ànnu fortare. Imorgon ska jag ut pÄ vÀgarna och besöka butiker. Ska bli riktigt skoj!

Ha nu en skön söndagkvĂ€ll. Var rĂ€dd om dig och sov gott.. ♄

6
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria M
Maria M
9 years ago

En helg fylld av kÀrlek. SÄ mysigt. Tack för att du delar med dig av din vardag och ditt liv.. sov gott Stor kram

Anna
Anna
9 years ago

Fina Nina!! <3

NÀsta inlÀgg

Örebro och mammaboost!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x