Allmänt

Fixa strandhåret

fixa lookenUtlovade ju ett hårtips!

Kanske är du sugen på att få håret sådär härligt stökigt, en strandlook helt enkelt. Jag älskar när håret nästan ser ostyrigt ut som det gör på den här tjejen. Jag tycker det kan vara såååå snyggt. Den är faktiskt lätt fixat om man nu vill ha det så. Har gett dig lite tips här ovan på produkter Du kan använda för att få det lite havlvvågigt och ostyrigt.

Allra först så har hon blekt sitt hår i en ombre-blekning. När topparna är ljusare och grunden fortfarande är mörk. Jag har sett många som gjort detta hemma och fått det att bli riktigt bra. Hittade en kanonbra utförlig bekrivning om hur man kan göra det hemma på den HÄR bloggen. Jag har tipsat om Depends blekning HÄR. När du känner dig nöjd med blekningen fortsätter du med att torka håret och sedan preppa det med torrschampo. Det ger volym och lite stadga och hjälper till med den ostyriga looken. Detta från Kevin Murphy (adlink) är grymt. De ostyriga vågorna fixar du enkelt med denna locktång (adlink) den heter t.o.m beach vawe Ta paséer av håret och snurra det runt denna locktång, ha det inte där för länge, då blir det korkskruvar. Det ska det inte vara. Det ska bara ligga kvar en liten stund, släpp sedan ut det så får du härliga vågor. Avsluta med lite saltvattenspray om du vill ha en lite härlig strandkänsla. Detta saltvattenspray (adlink) är riktigt bra och doftar gudomligt, exotiskt typ. MUMS!

 

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers