Okategoriserade

Nya sidan är lanserad!

HEADER

 

WIEEEEEE!!!!

Min nya sida är igång! Sååååå kul. Jag är så glad över den för jag tycker den blev så fin. Ni som läser den via mobilen ser tyvärr inte den fina headern men ni som läser den via datorn ser att headern är en helt annan. Dessutom finns det lite nyheter. T ex  så kan man nu hitta alla ”följa” ikoner högst upp på sidan. Det finns en HEM knapp om man vill komma till första inlägget av bloggen. Det kommer finnas kategoriserat all bakning och mat…så letar du t ex efter kladdkaka så håller du musen över (eller klickar på) RECEPT. Där hittar du mycket bättre nu. Sen kan du  gilla inlägget också…..perfekt för den som inte hinner kommentera t ex. Men SLUTA NU FÖRGUDS SKULL INTE ATT KOMMENTERA!!! 🙂 Att dela ett inlägg är enkelt, bara klicka på ikonen bredvid GILLA knappen så kan du göra det.

Sidan är nu också fullbred. Jag gillar själv att läsa såna bloggar så därför har jag nu en egen sån. Är det något vajsing så säg bara till. Då ändrar vi seru…. Det kan vara lite småsaker som är lite vajvaj såhär i början men ha lite tålamod. Allt ska vara i sin ordning om några dagar.

Jag vill rikta ett tack till VÄRLDENS BÄSTA webbnisse. FRALLAN! Det är också han som producerar vår podd. Han är typ världens bästa. Jag är jävligt petig med saker och är på och fingrar på allt…. han är så lugn och timid och bara fixar allt åt mig. En bättre webbnisse kan man verkligen inte ha. Jag beundrar hans tålamod. Det är inte alldeles lätt att samarbeta med en tant som somnar ifrån allt vid  halv 8 på kvällen. En som inte svarar på sms och som sen börjar sms:a kl 6 på morgonen. Skulle vilja tacka honom på nåt speciellt sätt, nån som har nåt förslag så får ni gärna komma med det. (Frallan, nu ska inte Du skriva anonyma kommentarer här, hahahahah). Han har en hemsida där man kan mejla honom om man skulle vara intresserad  av att få hjälp  med en hemsida eller nåt.  HÄR hittar du den.

Vad tycker du om min nya sida???? ♥

Kommentarer

 1. Mallansvardag

  Det blev jättebra det här ❤️
  Det mesta har ju fungerat bra för mig redan innan men det är alltid kul med förändring och förbättring.
  Lycka till och god fortsättning.
  Kram Malin

 2. Mallansvardag

  Det blev jättebra det här ❤️
  Det mesta har ju fungerat bra för mig redan innan men det är alltid kul med förändring och förbättring.
  Lycka till och god fortsättning.
  Kram Malin

 3. Carro

  Hej!
  Sidan är jättefin! För mig gick det inte att komma till kommentarerna genom att klicka på ”10 kommentarer” som tidigare. Kanske är meningen, vad vet jag.
  Bra jobbat av webbis, du kanske ska hooka upp honom på en blind date som tack? 😉

 4. Carro

  Hej!
  Sidan är jättefin! För mig gick det inte att komma till kommentarerna genom att klicka på ”10 kommentarer” som tidigare. Kanske är meningen, vad vet jag.
  Bra jobbat av webbis, du kanske ska hooka upp honom på en blind date som tack? 😉

 5. Ulrica

  Den nya sidan känns mycket fräsch och stilren!! Supersnyggt!
  Bra jobbat, Frallan :).
  Ett par små iakttagelser till Frallan.. de sex sociala medier-knapparna uppe i högra hörnet hoppar väldigt när man scrollar sidan, så att blicken vill gärna fastna på dem. Sen kanske inte scrollningen i sidled på sidan behövs, har man inte fullskärm öppet så liksom ”snurrar” sidan runt på skärmen. Förlåt, men de gamla webdesigner-ögonen hänger kvar ibland :).

  Kram och gott nytt 2015 <3.

 6. Ulrica

  Den nya sidan känns mycket fräsch och stilren!! Supersnyggt!
  Bra jobbat, Frallan :).
  Ett par små iakttagelser till Frallan.. de sex sociala medier-knapparna uppe i högra hörnet hoppar väldigt när man scrollar sidan, så att blicken vill gärna fastna på dem. Sen kanske inte scrollningen i sidled på sidan behövs, har man inte fullskärm öppet så liksom ”snurrar” sidan runt på skärmen. Förlåt, men de gamla webdesigner-ögonen hänger kvar ibland :).

  Kram och gott nytt 2015 <3.

 7. Sofie

  Jättefin sida! Och precis som någon annan skrev, skönt att slippa vänta på att sidan ska laddas upp som tog en evighet in an!!!

 8. Sofie

  Jättefin sida! Och precis som någon annan skrev, skönt att slippa vänta på att sidan ska laddas upp som tog en evighet in an!!!

 9. Fia

  Den är jättefin!! Grattis du ska vara så stolt.
  Vill passa på att säga att din son (jag och namn) som spelar rugby är en riktigt trevlig prick. Han har varit med som tränare vid ngt tillfälle när min son har haft match. Så duktig. Peppande, tydlig, glad o trevlig!!

  1. niinis
   niiinis

   Åh vad glad jag blir. Han är en riktig solstråle min Thedde. Så stolt över honom. Tack för dina rader. ❤️

   Gott nytt år!

 10. Fia

  Den är jättefin!! Grattis du ska vara så stolt.
  Vill passa på att säga att din son (jag och namn) som spelar rugby är en riktigt trevlig prick. Han har varit med som tränare vid ngt tillfälle när min son har haft match. Så duktig. Peppande, tydlig, glad o trevlig!!

  1. niinis
   niiinis

   Åh vad glad jag blir. Han är en riktig solstråle min Thedde. Så stolt över honom. Tack för dina rader. ❤️

   Gott nytt år!

 11. Anna

  Kollar från mobilen och nu anpassade den för första gången så texten fyller upp skärmen. Jättebra då slipper jag flytta texten fram och tillbaka för att kunna läsa hela.

 12. Anna

  Kollar från mobilen och nu anpassade den för första gången så texten fyller upp skärmen. Jättebra då slipper jag flytta texten fram och tillbaka för att kunna läsa hela.

 13. Sara

  Tack! För första gången på mycket längd kommer jag nu in via mobilen utan att behöva vänta i evigheter på att sidan ska laddas

 14. Sara

  Tack! För första gången på mycket längd kommer jag nu in via mobilen utan att behöva vänta i evigheter på att sidan ska laddas

Visa alla 36 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers