Makeup & Skönhet

Brudsminkning inför Nyårsbröllop

Fina Therese!

.

IMG_9372.JPG

IMG_9373.JPG

IMG_9371.JPG

IMG_9369.JPG
.

Glad att jag fick vara en del av denna härliga dag. Att få sminka någon för sitt bröllop är härligt att få ta del av. Bilderna gör inte riktigt rättvisa eftersom jag inte lärt mig alla inställningar ännu, men hon blev väldigt fin. Jag är så impad av att hon ska vara lite annorlunda mot vad man är vad vid. Hon har nämligen sytt upp en lång jeanskjol med en spetstopp till…..så fint och så henne.

.

sminkning 4

sminkning 5

sminkning 3

.

I kjolen är det broderat henne och hennes blivande mans namn. Hur fint? Jag ska följa bröllopet på de sociala medierna idag. Vill se hur helheten blev. Jag brukar vilja vara kvar tills jag ser helheten, med allt på….men idag hann jag inte. Hoppas du Therese (som är en av oss  härinne) får ett underbart  bröllop idag. Ser så fram emot att se alla bilder sen….

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers