Efterrätt

Desserter NYÅRSAFTON

Jag bara måste ju tipsa Dig om härliga desserter nu när det vankas nyårsafton.

Även om man inte gör något speciellt på självaste nyårsafton så kan det vara riktigt mysigt att planera smällgod mat. Gå och handla och förbereda en fin middag, duka fint och kanske köpa en fin bukett till sitt nyårsbord, det kan räcka som firande.

.

apple trifle

Appletrifle, gott & enkelt. Recept hittar du HÄR

.

pannacotta

Pannacota med Passionsfrukt, recept HÄR.

.

cheesecake daim

Daimcheesecake med smak av aprikos, recept HÄR.

.

äpple

Äppel & Kokospaj med vaniljvisp, recept HÄR. (Viktväktarvänligt)

.

desserter

Jordgubbsmousse med mandelkrokant, Nektarinkompott med marängtopp, Drottningtrifle.
Alla dessa tre underbara desserter hittar du HÄR. (Samtliga är VV vänliga.)

Kommentarer

  1. Ulli

    Tack för alla tips – stora som små ….din blogg är så bred, du tipsar om det mesta!! Det är därför din blogg är så bra – ja typ bäst!! Tack för det här året och lycka till med nästa – kram, du är bäst Nina!!

  2. Ulli

    Tack för alla tips – stora som små ….din blogg är så bred, du tipsar om det mesta!! Det är därför din blogg är så bra – ja typ bäst!! Tack för det här året och lycka till med nästa – kram, du är bäst Nina!!

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers