Efterrätt

10 desserter till NYÅRSAFTON

Jag bara måste ju tipsa Dig om härliga desserter nu när det vankas nyårsafton.

Även om man inte gör något speciellt på självaste nyårsafton så kan det vara riktigt mysigt att planera smällgod mat. Gå och handla och förbereda en fin middag, duka fint och kanske köpa en fin bukett till sitt nyårsbord, det kan räcka som firande.

apple trifle

Appletrifle, gott & enkelt. Recept hittar du HÄR

pannacotta

Pannacota med Passionsfrukt, recept HÄR.

cheesecake daim

Daimcheesecake med smak av aprikos, recept HÄR.

Äppel & Kokospaj med vaniljvisp, recept HÄR. (Viktväktarvänligt)

Vit chokladmousse med blåbärsswirl HÄR

Oreocheesecake HÄR

Vanilj/banantrifle med saltad kola HÄR

Croissanter med banan och mintchokladfyllning HÄR

Semla i glas HÄR

Vit chokladpannacotta med mangopure och vit choklad HÄR

Kommentarer

  1. Ulli

    Tack för alla tips – stora som små ….din blogg är så bred, du tipsar om det mesta!! Det är därför din blogg är så bra – ja typ bäst!! Tack för det här året och lycka till med nästa – kram, du är bäst Nina!!

  2. Ulli

    Tack för alla tips – stora som små ….din blogg är så bred, du tipsar om det mesta!! Det är därför din blogg är så bra – ja typ bäst!! Tack för det här året och lycka till med nästa – kram, du är bäst Nina!!

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers