Dagens SMINKNINGDagens SMINKTIPSMakeup & Skönhet

Underbara ögonskuggepalett från Yves Rocher

IMG_7703.JPG

Dagens skönhetsinlägg!

Idag vill jag tipsa om denna ögonskuggepalett som jag använder allra mest just nu. Den är ifrån Yves Rocher du hitar den HÄR. En underbar ögonskugga i 4 olika färger. Hög pigmentering (vilket man vill ha på ögonskugga, man ska inte behöva gnida sig blå för att få lite färg att stanna kvar på locket). Den mörka skuggan är helt matt, finns inte en tillstymmelse till pärlemor i den. (HÄR har jag skrivit ett helt inlägg om att sminka rynkiga ögonlock.) Den sitter också väldigt bra, helt utan primer. Sånt gillar jag! En ögonskugga ska klara en stor del av dagen enligt mitt tycke. Vill du sedan ha en intensivare ton på själva ögonskuggan så kan man fukta en pensel lite lätt och sedan ha på skugga på penseln. Då blir tonen mer djup.

.

Är det så att du är lite ovan med ögonskugga kan jag tipsa dig om att börja med lite ”snällare” färger. De flesta väljer brun. Denna palette finns också i bruna toner nämligen!

.

IMG_7704.JPG

Du hittar denna palett HÄR!

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers