HappeningsVerkligheten

Framme i härliga Karlstad!

image

image

image

Vilket välkomnande!?

Såhär blev vi mottagna i eftermiddags när vi landade på hotellet i Karlstad. Så fint, känner sån tacksamhet!

Dock så blev det en helvetes resa ner. Milo har gått och blivit sååååå åksjuk. Han kräktes i bilen (tack och lov i en påse nu när vi har en hyrbil.) Det här är nytt för mig då ingen av mina barn varit det tidigare. Varit in till apoteket nu och köpt postafen till hemresan. Måste läsa på mer nu så vi vet vad vi ska tänka på. Lilla hjärtat! ♥

Berättar mer imorgon. Ska fortsätta kolla idol här med ögonen i kors. 🙂

Kommentarer

  1. Malin

    Mat i magen funkar bra. Se till så att han är mätt när ni åker och se till att ha något mellis till bilen att fylla på magen med ( å inget socker ;))Att vara hungrig/ha tom mage gör åksjuka värre. Lider av åkomman själv och har prövat det mesta vid det här laget både på mig själv och barnen. Att vara mätt är effektivt! Hoppas ni hittar vad som funkar för er. Kram

  2. Malin

    Mat i magen funkar bra. Se till så att han är mätt när ni åker och se till att ha något mellis till bilen att fylla på magen med ( å inget socker ;))Att vara hungrig/ha tom mage gör åksjuka värre. Lider av åkomman själv och har prövat det mesta vid det här laget både på mig själv och barnen. Att vara mätt är effektivt! Hoppas ni hittar vad som funkar för er. Kram

Visa alla 6 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers