Verkligheten

När saker går åt helvete….

GÄÄÄÄÄÄSP!

Den här dagen har varit allt annat än bra faktiskt. Allt som kunde gå illa gjorde det.

.

IMG_7146.PNG

.

Ibland går allt bara käpprätt åt helvete liksom. Herregud vad vi fick skynda oss. Milo på sparkcykel och jag med mitt trasiga bäcken utan mitt bälte. Not GOOD. Not GOOD att all! Glömde luren hemma också….Ämen. Men vi var vassa jag och Miloboy. Väl framme rann svetten på min rygg. 🙂

.

Nä, nu måste jag börja packa här hemma. Imorn far vi. Höll på att gå åt helsefyr denna gången (apropå dagar som inte riktigt går så bra som man önskar alla gånger). Tonys bil måste servas och min är utlånad. Vad göra? Panik till en början, men nu har det löst sig i alla fall. Karlstad, är ni beredda? Vore mysigt att springa på nån läsare därifrån! ❤️❤️❤️

Kommentarer

  1. Isabelle

    Hallå! Har just börjat lyssna på din och Niklas podcast och SOM jag har skrattat åt era bajshistorier i avsnitt 13, har skrattat så högt här i min ensamhet att grannarna måste fundera vad jag håller på med! Tack för en underhållande pod 🙂
    I Karlstad kan jag tipsa om att äta på bröderna olssons elektriska, så mysigt ställe!

  2. Isabelle

    Hallå! Har just börjat lyssna på din och Niklas podcast och SOM jag har skrattat åt era bajshistorier i avsnitt 13, har skrattat så högt här i min ensamhet att grannarna måste fundera vad jag håller på med! Tack för en underhållande pod 🙂
    I Karlstad kan jag tipsa om att äta på bröderna olssons elektriska, så mysigt ställe!

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers