GodmorgonTräningVerkligheten

Nu berättar jag det där….

Godmorgon!

Jag har inte kört igång någon hårdare diet men äter inte sötsaker (förutom igår *host host*)…. Nä men jag försöker tänka lite på vad jag äter just nu. Det blev ohållbart med strikt diet och flyttkaos. Ibland måste man kanske vara lite snäll mot sig själv och välja en enklare väg. Men man kan som tur är tänka lite nyttigare alternativ och minska mängden.

20140731-093452-34492458.jpg

Dagens frukost blev en skiva osötat bröd med ost (lätt) och gurka, müsli och naturell lätt yoghurt. Till det en balja kaffe med skummad mjölk.

Ni vet det där jag skulle berätta för er. Jo, ni förstår att jag har bestämt mig nu. För att bli vän med min kropp och försöka göra den hel igen. Jag ska givetvis fortsätta gå på behandlingar i form av massage och osteopatbehandlingar men sen ska jag börja rehabträna förstår ni! Såhär, ni vet ju att jag jagat ett nytt ställe att börja träna på. Förr har jag ju bara fått ont när jag styrketränat och det har varit så förbannat frustrerande. Jag har ju ett bäcken som inte riktigt vill vara med och en rygg som krånglar för att inte prata om nacken och nu ett knä som verkar börja strejka rejält. Ja men listan kan göras lång, det är det här med att bli 40 och alla krämpor. I alla fall….

20140731-095636-35796668.jpg

Jag gick till Magasinet, ni vet det stället som jag jobbat på och som funnits med bland de gym som jag valt mellan. Magasinet. Träffade Jenny där som äger stället och berättade om alla mina bekymmer. Hon är PT och har vidareutbildat sig inom graviditetsträning och ”efter man fött barn” träning. Hur bra? Hon kan ALLT om foglossningar, ryggar och bäcken liksom. Som jag nästan själv förstod har jag börjat träna för fort efter mina graviditeter. Jag är roterad på det mest konstiga sätt tydligen och är i stoooort behov av att träna upp och stärka min kropp. Jag har alltså skadat mig själv mer än tränat upp min kropp efter den enorma hormonomställning och pers som en graviditet är för en kropp. Sedan ska man också tänka på hur många graviditeter man gått igenom….

Så nu ska jag få börja på ruta ett! Hon ska vara min PT och hjälpa mig med att bygga upp min kropp inifrån. Jag är så GLAAAAAD för detta alltså! Äntligen ska någon som verkligen kan lära mig hur jag ska göra med det här alltså… Jag får bara träna 2 dagar i veckan då min kropp behöver återhämtningen emellan. Jag får promenera men bara med bältet på. På måndag börjar jag! Jag är så sjukt pepp och som jag sa till Jenny, jag ska vara i mitt livs form som 45 åring. 3 år på mig alltså! 🙂 Enligt Jenny så kommer jag att hata henne…. Haha, vi får se hur det blir med det?

Nähä, plikten kallar! Först lite jobb och flyttkaos-fix. Sedan har vi en jobbig dag framför oss och ångesten river….dock försöker jag tillägna förmiddagen åt andra saker så jag har tankarna på annat. Men sen är det dags att ta farväl av Rita. ❤️❤️❤️

Kommentarer

 1. Awa

  Jaaaa det är viktigt att vara hälsosam, men vet du…om jag önskar dig någonting, från mitt hjärta, så är det att du skall njuta lite mer UTAN det där dåliga samvetet. Ok? Bra, då bestämmer vi det. Punkt 😉

 2. Annika K

  Låter som mig det där.
  Alltså att kroppen inte vill mer utan gör mer
  och mer ont.
  Ska också gå iväg till PT och se vad den kan hjälpa
  mig med.

  <3

 3. Helena

  Men alltså, Wow! Vad du / ni fixar och grejar! Flyttar städar och gör så fint på nya hemmet! Åhhh vad du imponerar och inspirerar mig! Du är helt otrolig som hinner med och orkar så mycket, fastän du är trött har ont och ledsamheter ingår (begravningen).
  Att du hinner med att lägga in så många inlägg här också, gulliga du! Man undrar ju liksom på morgonen hur fu har det på dagarna och hur du mäktar med 🙂
  Jag älskar din blogg!!
  Hoppas du får en fin dag! Varm ( eh sval?) kram från mej ❤️

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers