FamiljFrågestundMakeup & Skönhet

LÄSARFRÅGA

Läsarfråga

Hej fina Nina! vad är de för en fin silver ring du har på dig…vart får man tag på en sån? samt nagellacket du har på dig, vart kommer de ifrån? super fint:))) kram

Det var denna bilden som frågan kom på.

Ringen är från Guldfynd. Vet inte om den finns kvar längre men vet att den gjorde det förra året. Jag älskar den verkligen, en favvoring! Nagellacket är från Lumene och du hittar det HÄR. Räcker med bara ett lager och så kostar det bara 49 spänn!


Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers