FamiljGodmorgonVerkligheten

Tung morgon

20140227-072407.jpg

TUNGA ANDETAG!

Hej min vän! Inte utan andetag men jag vaknar upp till en tung morgon med tung andning. Varför vill jag inte gå in på men ibland är livet lite jobbigare att leva…….

Dessutom är Milo sjuk. Han var hängig och ”hade ont i pannan” som han säger igår när jag hämtade honom på förskolan. I bilen på vägen hem frös han som en hund. Väl hemma somnade han i soffan på studs och när han vaknade hade han 38,6 i feber. Han är genomförkyld och hostig. Han har kräkts lite inatt men det tror jag är febern som gör. Jag har knappt sovit alls…..

Mina ögonlock är som limpor, huvudet värker och hjärtat gör extraslag. Det är en trött människa här på andra sidan skärmen ska ni veta.

Tack för alla röstningar på glasögonen. Ska sammanställa när jag får ork och se vad ni tyckte. Nu ska jag göra lite frukost åt oss. Hoppas Du får en fin torsdag och att ditt liv känns lätt och härligt. ❤️

Kommentarer

 1. Vanilla Ice

  Pluppan 🙁

  Håller tummarna för att limporna försvinner och att du fort piggnar till. Believe me jag VET hur det känns när det är tungt… kan nog tro att jag är champion i ämnet.

  Kramar <3

 2. al68

  Usch, vad tråkigt, hoppas att han piggnar på sig snart och att ni kommer iväg till Götet imorgon.
  Min lille kräker alltid med när han får feber. <3 <3 <3

 3. Åsa

  Läser också här varje dag, du skriver alltid så intressant och lyckas muntra upp mig många gånger. Hoppas verkligen att det tråkiga kan bli bättre snart. Skickar en stor kram till dig! Hoppas att Milo kryar på sig snart också. Kram!

 4. Madde

  Godmorgon Nina!
  Jag följer och läser din blogg varje dag. Känns ju som att jag känner dig trots vi aldrig träffats.. Jag hoppas att det inte är alltför tråkiga saker som hänt. Tänker på dig.
  Stor kram!

Visa alla 15 kommentarer
×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers