FamiljPodcast

PODCAST

Nu ska ni få höra förstår ni!

Jag har under några dagar pysslat med en sak. En sak som jag inte berättat för er om. Ja, ibland har t.o.m jag lite hemlisar för er. 🙂

Ni vet att jag och fina Hannah startade en podd, vi hann spela in ett avsnitt men sedan blev Hannah fullbokad med annat oväntat under hela hösten och vi båda kände att vi inte gjorde en podd rättvisa eftersom vi inte fick ihop några dejter för inspelningarna. Det värsta man kan göra är att starta en podd halvhjärtat som det bara blir några hattiga inspelningar på och sen är det slut. Varken Hannah eller jag ville det.

Jag fick en förfrågan om att starta en annan podcast. Detta här i min lilla stad så allt är väldigt enkelt med inspelningar osv. Sagt och gjort så är de första inspelningarna redan gjorda och jag tänkte nu ”outa” hur det kommer att se ut.

20140219-160220.jpg

Låt mig presentera Niclas! Detta är min podkollega som jag gör den här podcasten med. Han är en Enköpingsprofil som jobbar som skådis/programledare/dj/konferencier m.m. 🙂 Han kommer få en närmare presentation i vår podcast som Du kommer kunna börja lyssna på i nästa vecka.

20140219-161627.jpg

Här har ni oss! 🙂 Den där frallan på bilden kommer du också få en förklaring på i podcasten.

Såhär beskriver vi podden:

Niiinis aka Nina Hermansen och mångsysslaren Niclas Buskenström vädrar sina djupa och ytliga tankar kring livet, döden, teve, sex, mat och allt annat som hör en podcast till. Lyssna och njut!

Vi finns också på Facebook där det landat några bilder ifrån vår produktion. Du får jättegärna gilla sidan såklart, där kommer all vidare info att finnas om avsnitten och såklart massa bilder från våra buserier. Du hittar vår Facebooksida HÄR!

Kommentarer

×

Niiinis Kitchenlife

Nina "Niiinis" Hermansen är entrepenör, influencer och receptkreatör. Deltagit i Hela Sverige Bakar 2012. Driver en av Sveriges största bak/mat-bloggar. Välkommen att ta del av massor med goda recept och livet!

Bloggen driftas av:
Cure Media - Influencers