Morgonpromenad

Godmorgon! Så, då har jag varit iväg på dagens promenad.

20140108-064551.jpg
Skapligt blöt på brallan!

Blev den gamla vanliga rundan som tog lite längre tid idag för att jag gick några hundra meter längre. Bältet funkar skitbra verkligen. Annars brukar jag nämligen få svinont efter första rundan efter en paus, det fick jag inte igår. Wieeee, det är verkligen en stor lycka då det varit ett stort problem. Hoppas nu detta fortsätter.

Jaha, idag stannar Tony hemma från jobbet. Han var så krasslig igår och nu slog det igenom totalt. Ni vet män och förkylningar? Undrar om det känns värre för dom än för kvinnor? Alltså på riktigt? Kanske finns där någon konstigt genetisk skillnad på oss där männen blir hårdare drabbade? Då är jag den första att säga ”Lilla Hjärtat, krya på dig nu och jag lovar att jag tycker synd om dig.”

Milo har sin första förskoledag på 3,5 vecka idag! Han ser fram emot det kan jag säga, jag förstår honom…det måste vara härligt att äntligen få träffa alla kompisarna igen. ❤️

Bloggen idag bjuder på ett litet sminktips, ett REA – tips och även ett lite tankar kring viktminskning och mat. Vi hörs igen om en liten stund. Hoppas du får en härlig onsdag!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
10 years ago

Skönt med promenad! Hoppas sömnen reder upp sig nu. Ha en skön dag!

Madde
Madde
10 years ago

Är nyfiken hur det gått för dig med vikten under jul & nyår?
Har du fortfarande VV tänk eller kör du själv?
Man lär ju sig mycket med VV frågan är hur länge man klarar sig utan sedan!
Älskar också mina promenader!
Ha en fin dag!

m i l l a h . s e
10 years ago

Vad duktig du är!
Häng på min utmaning, jag ska gå 1000 km under 2014 🙂
Låter mer än vad det är, i snitt knappa 3 km/dag eller 2 mil i veckan. Känner att jag måste ha ett mål för att promenaderna verkligen ska bli av, så nu jäklar 😉
Ha det gott!

Nästa inlägg

Kärlek – hus & hem – läsare

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x