Budget-tips på hudvård!

Nu ska du få ett hudvårdstips av mig. Jag har fått många förfrågningar på hudvård som inte är så dyrt. Jag har ju några favoriter som jag tänkte tipsa om. Dessa använder jag för tillfället dagligen då jag märkt att det varit otroligt bra för min torra fnöskiga hud. Jag använder REN till natten och detta dagtid.

20140107-094304.jpg

Jag ska tipsa om en tvättkräm, ett fuktserum och en antikrynkkräm.

20140107-094407.jpg
Dagcreme mot fina linjer HÄR!
Funktboostande serum HÄR!
Rengöringsgele HÄR!

Jag är jättenöjd med samtliga av dessa produkter. Jag ledsnade rejält här i höstas för min hud ville inte riktigt samarbeta. Hade stora flagor med torra fläckar i ansiktet och då blir ju makeupen därefter. Jag är öppen för att testa nytt så jag tänkte att jag kör på det här ett tag. Jag byter gärna produkter också då jag tror att huden ju har olika behov olika perioder i livet. Jag blev helt ärligt så jäkla förvånad över hur bra det funkade för mig.

Dagcremen har blivit omnämnd i pressen för hur bra den funkar. Jag ser ingen sån större skillnad på mina linjer men tycker den liksom stramar åt. Den känns skön och bra och som att huden blir mer följsam och stram. Vanlig antikrynkkräm funkar inte för mig. Den torkar ut min hud så otroligt mycket så jag måste ha fukt i massor. Denna kostar 79 kr.

Serumet är helt underbart. Så fort jag började använda det så försvann alla mina torra fläckar, alltså efter första användningen! Helt otroligt med tanke på att jag i stort sett provat allt och jag vet hur besvärligt det brukar vara att bli av med det. Detta är ett fuktboostande serum och det kostar 147 kr.

Tvättkrämen är perfekt. Den känns som en tvål som man tvättar sig med, tar bort allt smink hur lätt som helst men torkar inte ut huden alls. Älskar den här verkligen. Priset för denna är 57 kr.

Där har du mitt bästa budget tips för hudvård. Vill poängtera att jag aldrig skulle tipsa om något som jag 1) inte har provat 2) inte gillar. Så mina tips är alltid 100 % ärliga, ba’satt’nivet!

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
10 years ago

Hej igen!!
Undrar var du har köpt din tavla med texten utan dina andetag ?

Niiinis
Reply to  Petra
10 years ago

Jag tillverkar dom själv. Finns att köpa här —> http://niiinis.se/webshop/webshop/a2-posters-2170806

Kram Nina

Josefin
Josefin
10 years ago

Hej Nina!
Funkar dom här produkterna när man har blandhy? Jag är jätte torr nu på vintern men fall krämen är för fet får jag finnar, tycker jag har testat allt och inget funkar.

Tänkte fall jag skulle testa denna serie 🙂

Tacksam för svar
Kram Josefin

Niiinis
Reply to  Josefin
10 years ago

Det är då jag tror dom funkar bäst. Fukt är superbra för just fet hy, anledningen till att man får feta partier är att huden oftast är för torr och producerar än mer talg vilket gör att den känns fet.
Så mitt svar är ASBOLUT! 🙂

Kram

Therese
Therese
10 years ago

Hej!
Var hittar jag dessa krämer?!

Mvh
Therese

Niiinis
Reply to  Therese
10 years ago

Kolla inlägget. Har länkat där. 🙂

Nästa inlägg

Dags att ta tag i promenaderna igen!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x